Aktuális
Hozzászólás

Nyári napközis mesetábor a Belvárosban

mesetabor_2016

A Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. idén is várja nyári napközis mesetáborába a belvárosi gyerekeket két korcsoportban és időpontban.

A Belvárosi Tűzmadár Mesetáborról:

Célunk, hogy a tábor öt napjában mesét varázsoljunk. Az elmúlt évek tapasztalatait a Metamorphoses alkotó-fejlesztő meseterápia módszerével kiegészítve szeretnénk elérni, hogy a velünk táborozó gyerekek kapcsolódni tudjanak a mesékhez, és öt napig megmártózhassanak a mesék felszabadító, erőt adó világában. Minden nap népmeséket fogunk nekik mesélni a világ minden tájáról, és elvezetjük őket a saját belső megalkotásához, amelyet a tábor hagyományaihoz híven, a hét végén egy készítésű mesekönyv formájában haza is vihetnek majd. A velünk töltött öt napban a sok-sok mesén kívül részük lesz rengeteg játékban, mozgásban, amit az időjárástól függően igyekszünk szabad levegőn tölteni, kreatív kézműves foglalkozásokban, közösségi élményekben és pihenésben is.

Fontos számunkra, hogy a velünk táborozó gyerekek pozitív, énerősítő élményekben gazdag hetet töltsenek velünk, ahol szabadon hallathatják hangjukat, és vállalhatják fel
saját személyiségüket. Alapelvünk az elfogadás, a gyerekek belső erejébe, és fejlődési képességébe vetett hit, valamint az egymás iránti tisztelet.

Lényeges szempont a testi-lelki egészség, ezért a korcsoport szükségleteinek megfelelő pihenést, mozgást és egészséges étkezést épp olyan fontosnak tartjuk a tábor ideje alatt biztosítani, mint a lelki táplálékot, a mesét és játékot.

Időpontok:

2016. július 11-15. (Erre a turnusra már minden hely betelt!)
Korosztály: 6-7 éves gyerekek
Helyszín: Balaton utcai Óvoda

2016. július 25-29.
Korosztály: 5-6 éves gyerekek
Helyszín: Játékkal-Mesével Óvoda

A részvétel ingyenes, csak a napi háromszori étkezésért kell az óvodában fizetett térítési díjjal megegyező összeget fizetni!

A tábor létszáma korlátozott, előzetes bejelentkezés szükséges.
Bővebb információ és jelentkezés: poich.magdolna@segitokezek.com vagy 06 30 727 7893

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.