Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Novemberi programok

Novemberben az őszi színek és ízek kerülnek a középpontba a Belvárosi Közösségi Térben. Ismét lesz kávéházi est egy meglepetés vendéggel, 4. születésnapunkat ünnepeljük a Gyermekjogi Világnapon, és sok-sok mesével, zenével és mozgással készülünk számotokra.

Kiemelt programjaink

Harangjáték – minden kedden

Megyesi Renáta Kokas módszerre épülő foglalkozásához bármikor lehet csatlakozni. Kedd délutánonként 1-4 éves gyerekeket és szüleiket várjuk közös énekléssel, zenehallgatással, mozgással és alkotással. Itt tudtok bejelentkezni.

Ficánkoló – minden szerdán és pénteken

Kárpáti Kati minden szerdán és pénteken szeretettel várja a kisgyerekeket 6 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A kiscsoportos, játékos, komplex fejlesztő foglalkozások során mozgunk, ritmizálunk, keresünk, kutatunk építünk! Folyamatosan lehet csatlakozni itt.

Apa, ma játssz Te is! – november 12.

Szeretnénk, ha az édesapák is részesei lehetnének annak az élménynek, amiket a heti rendszerességű Ringatókon tapasztalnak az anyukák. Láthassák, hogyan nyiladoznak a picik a zenei élményekre, hogyan formálódnak éneklős közösségben. Itt tudtok bejelentkezni.

Világjáró mesekör – november 17.

November 17-én Világjáró mesekörre várjuk azokat a felnőtteket, akik szeretnének a világ minden tájáról származó mesék segítségével saját lelkük mélyére utazni. Ebben a hónapban egy magyar népmesét mesélünk majd, s ha ügyesen gombolyítjuk a mese fonalát, elvezet minket oda, ahová a meggondolatlan kívánságok és vágyak sodorhatnak bennünket. Itt tudtok bejelentkezni.

Kávéházi est – november 24.

November 24-én 17 órától ismét kávéházi estet szervezünk, amelynek keretében egy különleges meglepetés vendég látogat el hozzánk, akinek kicsik és nagyon egyaránt örülni fognak. Hamarosan fény derül a titokra!

Szülés utáni regeneráció és Kismama masszázs – november 26-ától

November 26-ától újra lehet csatlakozni a Kismama masszázs, illetve a Szülés utáni regeneráció programjainkhoz, melyekre péntekenként Bangó Adrienn vár benneteket. Minden részletet megtaláltok, illetve jelentkezni is tudtok a fenti linkek alatt.

November a Meseerdőben

Születésnapunk és a Gyermekjogok Világnapja alkalmából a Meseerdő Gyermekfelügyeleten november 15. és 19. között e két téma köré épülnek majd a foglalkozások, de természetesen egész hónapban lesz sok mese, játék és kézműves program is. Mindig vasárnap estig tudtok bejelentkezni a következő hétre itt.

Kávézónk novemberi kínálata

Ebben a hónapban fűszeres szilvás pitét kóstolhattok chai teával, és cukor nélkül sütött édes sütőtök falatokkal kényeztethetitek magatokat.

EGYÉB KERÜLETI PROGRAMOK

Hello Piac Design Vásár – november 7.

November 7-én 10-18 óráig a Hello Piac Design Vásár keretében ismét egy integrált közösségi és családi napot szerveznek az Akvárium Klubban. Fontos számukra, hogy előtérbe helyezzék a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit és a fogyatékossággal élők által készített minőségi termékeket. Részletek itt.

Az erdő kapitánya – Puskin mozi, november 20., 10.00

Zéró azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól! Részletek itt.

Gryllus Vilmos: Nótás Mikulás – Puskin mozi, november 28., 10.00

A Nótás Mikulás című előadásban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai. Részletek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.