Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Novemberi programok

A novemberrel együtt megérkezett az őszi időjárás is, de rengeteg jó programmal várunk benneteket ebben a hónapban is. Állandó programjaink mellett ismét lesz Apa meg én családi napunk már a Mikulás jegyében, és kóstoljátok meg kávézónkban a sütőtökös lattét is.

Családi mesedélután szenior mesemondókkal

Idős mesemondóink várják a családokat mesékkel, énekkel, játékkal, kézműveskedéssel november 6-án. Bár a foglalkozás 3 éves kortól ajánlott, természetesen a kistestvéreket is szívesen látjuk! Részletek és bejelentkezés itt.

Változások a Ringató időpontjaiban

November 7-étől a csütörtöki Ringató foglalkozások negyed órával később kezdődnek. Az első foglalkozás 10 órától 10:30-ig, a második 10:45-től 11.15-ig vár benneteket! Részletek és bejelentkezés itt.

Kék Katica

November 12-én ismét Kék Katica! A 45 perces foglalkozásra az öt-hét éves gyerekeket várjuk. Németh Róbert kortárs költőnk gyerekeknek írt megzenésített verseit meseláncra fűzi Venczel Móni és Hazay Annamária, beleszőve az adott évszak hagyományait, szokásait, jellemzőit. Részletek és bejelentkezés itt.

Apa, ma játssz te is!

Hazay Annamária ebben a hónapban november 15-én várja az apukákat is, hogy ők is részesei lehessenek a Ringató foglalkozásoknak. Induljon a hétvége közös énekléssel és mondókákkal! Részletek és bejelentkezés itt.

Szülés utáni regeneráció – még 1 helyünk van!

November 15-étől 6 héten keresztül várjuk az édesanyákat a programra. A 30 perces egyéni foglalkozáson ötvözzük a masszázst és az irányított tornát, személyre szabva, konzultációval, az édesanya fizikai állapotához igazítva . Már csak a 11:45-ös időpontra van hely! Részletek és jelentkezés itt.

Babamasszázs tanfolyam újra!

November 19-től ismét 5 hetes babamasszázs tanfolyam indul heti rendszerességgel a Belvárosi Közösségi Térben, ahová szeretettel várjuk a babákat és szüleiket. A megfelelő környezet biztosított, textilpelenkát vagy plédet, hidegen sajtolt olajat kérjük, hozzatok magatokkal! Részletek és bejelentkezés itt.

Világjáró mesekör

November 20-án szerdán a Világjáró mesekörön egy gyönyörű magyar tündérmesét mesélünk átváltozásról, rejtett értékekről, napról, holdról, csillagokról, hibák elkövetéséről, jóvátételről és a megbocsátás hosszú útjáról. Részletek és bejelentkezés itt.

Családi támogatások az V. kerületben

November 21-én, csütörtökön 17 órakor „Családi támogatások az V. kerületben” címmel ingyenes információs nap lesz a Belvárosi Közösségi Tér Rendezvénytermében. Részletek és bejelentkezés itt.

Apa meg én – a Mikulás manói

Képzeljétek, a Mikulás manói, – akik az ajándékok csomagolásában is aktív részt vállalnak – eltűntek. November 30-án kell találnunk őket, és segíteni nekik visszajutni Lappföldre! A Belvárosi Közösségi Tér és az Apa meg én programján közösen kell megkeresnünk az elveszett segítőket és meg kell őket tanítanunk az ünnepi előkészületek legfontosabb lépéseire, mint a mézeskalács sütés vagy az adventi koszorúkészítés. Ha úgy érzitek, hogy készen álltok egy igazi karácsonyi hangulatú apa-gyermek programra, jelentkezzetek itt.

Hordozási tanácsadás és Hangolódó

Ebben a hónapban folytatódott cikksorozatunkat Segesdi Edinával. A hangolódó program bemutatása után ezúttal a gyermekágyas időszakról, illetve a hordozásról beszélgettünk vele.
Szeretettel vár benneteket előre egyeztetett időpontban!

Ha hétfő, akkor Kismama jóga és Baba-mama jóga

Hétfőnként Eszter vár benneteket 15:30-tól a Baba-mama jóga foglalkozásokon, 17 órától pedig a kismamákat.

Évszakról évszakra a Meseerdőben – ősz

A Meseerdő időszakos gyermekfelügyeletünkön őszi mondókákkal és őszhöz kapcsolódó témákkal, foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket ebben a hónapban is. Az itt dolgozó kollégák összegyűjtötték kedvenceiket, sőt otthonra is rengeteg jó ötletet adnak kinti és benti játékokra is. A cikk itt elérhető, angol nyelven is olvasható itt.

Őszi kínálatunk a kávézóban

Gyertek el hozzánk a borongós időben, és kóstoljátok meg szuper finom sütőtökös latténkat, de finom süteményekkel, szendvicsekkel, teával és forró csokival is készülünk.

Egyéb kerületi rendezvények

Legkisebbek mozija : Boszi seprűnyélen; Bot Benő 

A Puskin mozi műsorán november 23-án két klasszikus angol mese is szerepel, amelyet biztos nagyon sokan ismertek. 10 órától kezdődik a vetítés.

Pirospozsgás mesék – Satoe Tone illusztrációi

A Deák17 Galériában november 8-án nyílik meg Satoe Tone kiállítása. A japán gyermekkönyv illusztrátor munkáit harmadik alakommal tekintheti meg a magyar közönség Budapesten.

Budapest Karácsonyi Vásár

A megújult Vörösmarty téren november 22-én nyitja meg kapuit Európa egyik legszebb karácsonyi vására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.