Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Novemberi programok

Óriási öröm számunkra, hogy november végén megnyílik a Belvárosi Közösségi Tér új helyszíne a Mérleg utcában. November 20. és 24. közötti nyílt hetünk keretében rengeteg programmal és új szolgáltatásainkkal várjuk az V. kerületi családokat. Látogassanak el hozzánk!

A Nyitott hét programjai

November 20. és 24. között bemutatkoznak a közösségi térben nyílt és zárt csoportos foglalkozásaink, programjaink, bebarangolhatják új helyszínünk szobáit, illetve esténként a kávézóban és a rendezvényteremben szülőknek tartunk előadásokat és foglalkozásokat. Néhány programra előzetes jelentkezés szükséges a regisztrációs eseményeknél megadott elérhetőségeken. A részletes programot itt olvashatják. Csatlakozzanak a Fb eseményhez is, ahol rengeteg további információval szolgálunk.

Egyéb kerületi programok

Budapesti Karácsonyi Vásár – Vörösmarty tér, november 10-étől

Budapesten elsőként a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár nyitja meg kapuit, ahol egészen január 1-jéig színpadi programokkal, kézműves foglalkozásokkal és vásárral várják a látogatókat.

Satoe Tone mesés világa kiállítás – Deák17 Galéria, november 17-étől

Satoe Tone japán gyermekkönyv-illusztrátor idén ismét ellátogat Budapestre, hogy a már sokak által kedvelt Pipó mellett más könyvei szereplőit is megismertesse a magyar közönséggel. A kiállítást december 20-áig nézhetik meg.

Fabula Bábszínház: Mazsola – Puskin mozi, november 19., 10:00

Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek meg Fabuláék bábszínpadán.

Gryllus Vilmos: Nótás Mikulás – Puskin, november 26., 10:00 és 12:00

A Nótás Mikulás c. műsorban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai.

Adventi Ünnep a Bazilikánál – Szent István tér, november 26-ától

Advent első vasárnapján felgyúlnak a fények a Bazilikánál is, ahol a street food különlegességek mellett vásár, korcsolyapálya és fényfestés is szerepel az idei programban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.