Egyéb
Hozzászólás

Most én jövök!

Ha volt már, hogy úgy érezted, mindenre jut idő, csak önmagadra nem, ha úgy érzed, nincs lehetőséged pihenni, feltöltődni, megállni egy pillanatra és megnézni, mi az, ami számodra igazán fontos, ezt a csoportot neked találtuk ki! Anyáknak és apáknak, akiket maga alá gyűr a mókuskerék, fiatal felnőtteknek, akik keresik saját útjukat, középkorúaknak, akik szeretnék meglelni erőforrásaikat, időseknek, akik vágynak a megújulásra. Mindenkinek, aki szeretne másokkal együtt, mások tükrében is önmagára tekinteni, kapcsolódni, aktivizálni szunnyadó energiáit, saját igazi énjére találni.

A Most én jövök! felnőttek számára kínál lehetőséget arra, hogy önmagukkal foglalkozzanak, változatos témák mentén, különböző módszereket próbálhassanak ki önmaguk megismerésére és a feltöltődésre. A havi rendszerességű háromórás foglalkozások során kipróbálhatjátok magatokat a művészet-, mese-, testtudat- és táncterápia, vagy akár a pszichodráma világában, így amellett, hogy mélyebben megismerhetitek saját magatokat, ezekből az ízelítőkből megtudhatjátok, melyik kifejezési eszköz igazán nektek való.

3. alkalom: Álomszövő – az új esztendő álmai és tervei

2023. január 20. 16.30-19.30

Eljött ismét a január, az újrakezdés, a tiszta lap hónapja. Mire vágytok, mit szeretnétek elérni, átélni ebben az esztendőben?
Ebben a hónapban a Most én jövök! csoportunkon mesékkel, a meseterápia módszerével segítünk nektek megálmodni az új évet. Derítsük föl együtt, hogy a saját magunkkal szemben támasztott elvárásokon túl mi az, amire valóban vágyunk, mi tenne minket boldoggá 2023-ban és hogyan tudunk elindulni a vágyaink felé vezető vándorúton.
Az alkalmat Szirtes-Szabó Kata meseterapeuta, gyógypedagógus tartja.

2. Alkalom: Életem jelenlegi fejezete

2022. november. 11. 16:30-19:30

Milyen címet adnál életed mostani fejezetének? Mi foglalkoztat? Hogy vagy jelen mostanában az életedben? Mi az, ami irányít jelenleg?
Ezekre és az ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, ezen az alkalmon a művészetterápia néhány eszközével. Elmélyülhettek az alkotás örömében, ahol az önkifejezés szabadsága kap teret, nem az esztétikai minőség! Megismerhetitek a csoport sokféle nézőpontot kínáló, támogató közegét.
Ebben a biztonságos térben ismét közelebb kerülhetsz a Téged foglalkoztató kérdésekhez és a válaszokhoz, melyeket Te tudsz a legjobban. Fogunk kollázst készíteni és lesz egy meglepetés is Neked, ezúttal Önmagadtól!
Az alkalmat Tóth-Dénes Judit művészetterapeuta, pszichodráma asszisztens, ICF coach fogja tartani.

1. Alkalom: Tükör – megérkezés önmagadhoz

2022. október 7. 16:30-19:30

Kit látsz, mikor tükörbe nézel? Ismered? Mikor találkoztál vele, mikor volt időd, figyelmed rá? Tudsz vele kapcsolódni? Hol van tér, mikor van idő, mennyi csend jut ehhez? Hogy vagy? Meghallod a saját válaszaidat erre a kérdésre?

Ezen az alkalmon teret és időt kínálunk neked, társakat és egy biztonságos közeget, hogy újra találkozz önmagaddal, egyensúlyodhoz, erődhöz juss, hozzáférj saját érzéseidhez, lehess kíváncsi és elfogadó önmagaddal, és ha a tükörbe nézel, azt láthasd, aki vagy.

Ehhez segítségül hívjuk a mesék időtlen tanításait, a testünk bölcsességét és az alkotás felszabadító erejét is.

Az alkalmat Kreil Melinda, meseterapeuta, Hellinger-terapeuta, art- és life coach, SEP-jelölt (Somatic Experiencing – traumafókuszú testtudat terápia) tartja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.