Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Márciusi programok

Márciusban is felnőtteknek és családoknak szóló mesekörökkel, táncos programokkal, zenés- és mozgásfejlesztő foglalkozásokkal, tanácsadással és még sok minden mással várunk benneteket a Mérleg utcában. Emellett kerületi eseményeket is ajánlunk.

Kiemelt programok

Zeneterápiás foglalkozások a Kokas módszer alapján

Még van néhány helyünk a nagyobb óvodás és kisiskolások számára indított Csillagszem zárt csoportunkba. Emellett az 1-3 éves korosztályt is várja kedden délutánonként Megyesi Renáta, ez utóbbi csoporthoz bármikor lehet csatlakozni, de minden alkalomra be kell jelentkezni itt.

Áprilistól ismét szülés utáni regenerációs program indul

Április elején újra indul 8 hetes tréningünk, ahol a 30 perces egyéni foglalkozásokon ötvözzük a masszázst és az irányított tornát, személyre szabva, konzultációval, az édesanya fizikai állapotához igazítva. Már várjuk a jelentkezőket itt és itt.

Világjáró mesekör

Ebben a hónapban március 20-án várjuk a meséket szerető felnőtteket. Itt tudtok bejelentkezni!

A Ringató vendége Gróh Ilona, alapító

A március 14-ei Ringató vendége lesz Gróh Ilona, a Ringató alapítója. Várunk benneteket a rendhagyó alkalmon is!

Családi Ringató

A március 22-ei Családi Ringatóra tavaszi dalokkal készül Hazay Ancsa, aki kedd délutánonként Csicsergő Énekes Óvodával is vár benneteket.

Családi táncház

Március 28-án ismét lesz Családi táncház, amelyre itt tudtok bejelentkezni.

Állandó programjaink

Hétfő délutáni Kismama jóga óráinkhoz bármikor tudtok csatlakozni. A 14. hetet már betöltött kismamákat várjuk. Bejelentkezés és részletek itt.
Hétfőn délelőtt és csütörtökön kora délután pedig a nyugdíjasoknak szól a Szeniortánc.
Segesdi Edina hordozási tanácsadással vár benneteket hétről hétre egészen a várandósságtól a kisgyermekkorig. Előre egyeztetett időpontban tudtok hozzá bejelentkezni.
Március 15-e kivételével hétköznapokon nyitva tart játszószobánk, és vár benneteket Gyermekfelügyeletünk is!

Egyéb kerületi események

Március 15-én ingyenes a belépés a Petőfi Irodalmi Múzeumba

Nemzeti ünnepünkön a legtöbb múzeum, így a PIM is ingyenesen látogatható! A megújult Nemzeti Múzeum kertjében, a Budai Várban és a Várkert Bazárban is családi programokkal készülnek.

Legkisebbek mozija: Hihetetlen történet az óriáskörtéről

Mitcho és Sebastian egy szép napon palackba zárt üzenetre bukkan a tengerparton. A palackot a korábban eltűnt polgármesterük bocsájtotta vízre, az üzenetében pedig azt írja, hogy a Titokzatos Szigeten tartják fogva. Mitcho és Sebastian útnak indulnak, hogy kiszabadítsák polgármesterüket és útközben olyan felfedezést tesznek, ami óriási örömmel fog szolgálni városuknak. A 6 éves kortól ajánlott filmet március 16-án 10 órától vetítik a Puskinban.

Fabula Bábszínház: Vitéz László bábelőadás

„Szervusztok, pajtikák!” A Fabula Bábszínház paravánjára is elérkezett vándorútján a méltán világhírű magyar népi hős: Vitéz László. A mi történeteinkben is megküzd az ördögökkel, és mint gyermekkorunkban, most is győz. Március 24-én 10 órától a Puskin moziban láthatjátok az előadást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.