Aktuális, Egyéb
Hozzászólás

Otthon vagy munkahelyeden is élvezheted specialty kávézónk ízeit

Akkor sem kell lemondanod különleges kávéinkról és a kiváló alapanyagokból készülő, ízletes szendvicseinkről, ha nincs lehetőséged betérni a Belvárosi Közösségi Térbe. Rendeld házhoz ételeinket és italainkat a foodpanda felületén vagy a mobiltelefonos alkalmazásban!

A már jól ismert kínálat mellett új termékek is elérhetők specialty kávézónkban és a foodpandán keresztül. Reggelire, de akár ebédnek vagy vacsorának is remek választás a tarjás, a császárszalonnás, illetve a sonkás toast szendvics. Garantált, hogy nem maradsz éhes, nem spórolunk a kiváló minőségű alapanyagokkal.

Persze egy könnyebb salátát és a már ismert ételeket is házhoz rendelheted, mint például a sonkás-sajtos baguette-et, a mozzarellás szendvicset vagy éppen a sonkás croissant-t.
A nyári forróságban egészen biztosan jól fog esni a hűsítő limonádé és a málnás szörp, az édesszájúak pedig válogathatnak a muffinok között, de a csokoládés croissant-ban sem csalódnak. Ha pedig kell egy kis lendület, első osztályú kávéinkra továbbra is számíthatsz.

Mostantól tehát otthon vagy a munkahelyeden is élvezheted a Belvárosi Közösségi Tér Családbarát Specialty Kávézóban megszokott finom ízeket.

Rendelni ezen a linken keresztül tudsz: https://www.foodpanda.hu/restaurant/hb6q/belvarosi-kozossegi-ter-specialty-kavezo

Természetesen mindenkit szeretettel várunk személyesen is a Belvárosi Közösségi Térben!

Let’s enjoy the tastes of our specialty café at your home or workplace

You don’t need to give up our special coffees and sandwiches made from excellent ingredients even if you cannot come to the Downtown Community Center. Order food and drinks to your home with the help of Foodpanda’s website or application.

You can choose from the well-known offers, but new items will be also available through Foodpanda. A toast sandwich filled with chuck, bacon or ham is a perfect choice for breakfast, lunch or even dinner. We can guarantee that you won’t feel hungry after these meals and we can also assure you that we use several high quality ingredients.

In case you would like to have a light salad, or some of our well-known food, like ham and cheese baguette, mozzarella sandwich or croissant with ham, you can order them too. When the summer heat comes a fresh and cool lemonade or a raspberry syrup will be perfect for you. If you like sweets, we recommend muffins or chocolate croissants. And our first-rate coffees will help you to be filled with energy.

From now on you can enjoy the delicious and well-known tastes of the Downtown Community Center at your home or workplace.

Click at the following link in case you would like to order:
https://www.foodpanda.hu/restaurant/hb6q/belvarosi-kozossegi-ter-specialty-kavezo

Of course, you will be welcomed in the café in person, too!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.