Aktuális, Egyéb
Hozzászólás

Kell egy kis türelem az online regisztrációhoz

Büszkeség számunkra, hogy a Belvárosi Közösségi Tér szolgáltatásai iránt egyre nagyobb az érdeklődés, azonban online regisztrációs rendszerünk már kevésbé bírja a terhelést, így emiatt a jelentkezések sok esetben nehézkesek lehetnek.

Nem marad ez sokáig így, már csak rövid időre kérjük a türelmeteket és a megértéseteket, hamarosan ugyanis egy vadonatúj, a mostaninál lényegesen megbízhatóbb rendszert állítunk szolgálatba.

A technika ördöge hiába erőlködik, a túlterheltség ellenére sem marad ki senki a szolgáltatásainkból. Ha bármilyen probléma akad a regisztráció során, keressétek Poich Magdolna programkoordinációs vezetőt a 06 30 727 7893-as telefonszámon, aki szívesen segít.

A little patience with the online registration

It is a great honor for us that the services of the Downtown Community Center are more and more popular, but unfortunately our online registration system can not always handle this challenge. This is why the registrations are sometimes hard to complete.

We kindly ask for your patience and your understanding, we will solve the problem and bring you a brand new, more reliable system soon.

In spite of the technical gremlin’s work, nobody will miss our services. In case you experience any problem during the registration, please call our event coordinator manager Magdolna Poich on 06 30 727 7893. She will definitely help you.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.