Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Júniusi programok

A nyár első hónapjában is sok izgalmas programmal készülünk a számotokra. Lesz Világjáró mesekör, apás Ringató, Baba-mama Klub és Belvárosi Kalandtábor is. A Meseerdő gyermekfelügyelet egész nyáron nyitva lesz, illetve a Hangolódó és a Hordozási tanácsadás is elérhető.

Kiemelt programjaink

Baba és kisgyermek elsősegély tanfolyam – június 2-3, 16:00-19:00

Még van helyünk a június 2-án és 3-án délután megrendezésre kerülő, igazán gyakorlatias Baba és kisgyermek elsősegély tanfolyamra. A program V. kerületiek számára elérhető és ingyenes! Itt tudtok jelentkezni. Velkei Évával, a tanfolyam vezetőjével készült mini interjúnkat itt olvashatjátok!

Apa, ma játssz Te is! – június 11.

Június 11-én Venczel Móni vár benneteket a nyári szünet előtti utolsó apás Ringatóra. Kezdjétek velünk a hétvégét dalokkal és mondókákkal. Itt tudtok bejelentkezni.

Világjáró mesekör – június 29.

Köszöntsétek a nyarat egy remek mesével! Szirtes-Szabó Kata várja a felnőtteket a nyári szünet előtti utolsó mesekörön. Itt tudtok bejelentkezni!

Belvárosi Kaland tábor – június 28-ától

Még van néhány helyünk a június 28-án induló Kaland táborunkba! Mi az a tájoló? Mi az a bivak? Hogy is kell tüzet rakni? És mindezt együtt? Együttműködve? Várjuk azokat az ötödik kerületi kalandvágyó felsősöket, akik készek átélni a nyár legizgalmasabb napközis táborát! Itt tudtok bejelentkezni. A tábor V. kerületiek számára elérhető és ingyenes!

Kismama masszázs és Szülés utáni regeneráció

A következő Kismama masszázs (4 alkalmas) és Szülés utáni regeneráció (8 alkalmas) foglalkozásaink július 16-án indulnak. A regisztráció linkjét hamarosan megtaláljátok weboldalunkon és Facebook oldalunkon is közzé tesszük majd.

Állandó programjaink

Egész nyáron várja a gyerekeket a Meseerdő!

Szakembereink hat hónapostól iskolás korig, hetente változó témájú foglalkozásokkal várják a gyerekeket. A legelső alkalmat egy rövid fogadóóra előzi meg, amire a recepción lehet időpontot egyeztetni (telefonszám: +36 1 791 3637). Ha ügyeket intéznétek, dolgoznátok, kisebb vagy nagyobb testvérrel lennétek vagy egy kis én időre lenne szükségetek, ránk számíthattok. Itt tudtok bejelentkezni a következő hétre mindig vasárnap estig!

Hordozási tanácsadás és Hangolódó nyáron is!

Segesdi Edina a nyári időszakban is várja a leendő szülőket a Hangolódóra, illetve a kisgyermekes szülőket hordozási tanácsadással.

Belvárosi Ringató

A nyári szünet előtt még 4 Ringató foglalkozással készülünk számotokra. Június 3-án, 17-én és 24-én Venczel Móni, június 10-én pedig a Ringató alapítója, Gróh Ilona vár titeket. Itt tudtok bejelentkezni.

Baba-mama klub – egész júniusban, utolsó alkalom június 29.

Júniusban a Baba-mama Klub témái: a leválás, a szeparációs szorongás, illetve a nagyszülők szerepe lesz, de természetesen a ti igényeitek szerint alakítjuk a programot. Itt tudtok bejelentkezni a kedd délelőtti alkalmakra.

Ficánkoló – június 30-áig

Kárpáti Katalin egész júniusban várja a kisebb és nagyobb babákat szerdánként és péntekenként a Ficánkoló foglalkozásokon, amelyre itt tudtok bejelentkezni.

Zárt csoportok

Június 15-én lesz az utolsó Csillagszem foglalkozás. További zárt csoportjainkban (pszichodráma csoportok, Varázskavics) június 18-án véget ér a tanév, a DSZIT tornák még június 24-én tartanak.

A hatályos jogszabályok alapján a Belvárosi Közösségi Térbe a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be! A védettségi igazolvány megléte az erre szolgáló applikációval is igazolható. 6 éves kortól kötelező a maszk viselése.

Egyéb programok

Jo Nesbø-Kárpáti Péter: Doktor Proktor és a Holdkaméleonok (online előadás) – 2021. június 11., 18:00 – június 13., 23:59

A sok vidám lükeség, a lehetetlenséget súroló kalandok közben olyan komoly dolgokról mesél, mint a barátság, a helytállás, a bátorság, az önbecsülés. Mi a jobb, a televíziós Kóruscsata, vagy az iskolai fúvószenekar? Lehet-e hős, aki szeret füllenteni, aki túl kicsi, vagy túl nagy, aki helyesírás mániás, vagy akinek rossz a helyesírása? 8 éves kortól ajánlott. Jegyvásárlás itt.

Berg Judit: Rumini – (online előadás) – 2021. június 12., 11:00 – június 13., 11:00

Rumini és társai nagy bajba keverednek. Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni… az élet viszont itt csupa kaland. Vajon elmerül vagy megkapaszkodik hősünk? A pénzen és a kincsen kívül vannak más értékek is az életben? Mondjuk a barátság? 5 éves kortól ajánlott. Jegyvásárlás itt.

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája (online előadás) – 2021. június 18., 18:00 – június 20., 23:59

A képzelet valósággá válik, a mágikus állatok igazi társakra lelnek az osztályban. Azt választják, akinek éppen a legnagyobb szüksége van rájuk. A mágikus állatok iskolája sok meglepetést, izgalmas kalandot ígér minden tanulónak! 7 éves kortól ajánlott. Jegyvásárlás itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.