Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Júliusi programok

Júliusban a Belvárosi Közösségi Térben elindulnak a nyári táborok. Idén már négy táborral készülünk a kisiskolások és felső tagozatosok számára. Nagy segítség a szülőknek, hogy óvodai zárva tartás idején, egész nyáron működik gyermekfelügyeletünk. Akár nagyon meleg van, akár esősebb idő, játszószobánk is nyitva áll. Emellett családbarát kávézónkba is várunk benneteket hétfőtől péntekig. Regisztráljatok új online rendszerünkön keresztül, hogy igénybe vehessétek szolgáltatásainkat, erről bővebb információkat itt a programajánlóban is találtok.

Legyetek Ti is a Belvárosi Közösségi Tér tagjai!

Június 15-én, pénteken elindult új regisztrációs rendszerünk, ahol néhány kattintással tudtok jelentkezni foglalkozásainkra és szolgáltatásainkra. Az új rendszerrel továbbra is biztosítani szeretnénk az V. kerületi családok kizárólagos részvételét foglalkozásainkon, illetve szeretnénk segíteni nektek abban, hogy könnyebben és átláthatóbb módon tudjatok bejelentkezni, illetve csatlakozni a Belvárosi Közösségi Tér tagjai közé. Olvassátok el az ezzel kapcsolatos tudnivalókat itt!

Egész nyáron vár benneteket Gyermekfelügyeletünk és Hetedhét családi játszószobánk!

Hetente háromszor, kortól függő időtartamban vehetitek igénybe gyermekfelügyeletünk szolgáltatásait, ha az V. kerületben laktok. Új online rendszerünkön keresztül tudtok bejelentkezni, amelyet weboldalunk jobb felső sarkában található „Belépés/Regisztráció” ikonra kattintva érhettek el. A regisztráció akkor válik érvényessé, ha az intézmény recepcióján munkatársunk ellenőrzi az adatokat a lakcímkártyádról. A regisztráció érvényesítése után az egyes programokra az „Órarend” menüpontban lehet jelentkezni, de a játszószobába külön már nem szükséges. Részletesen itt olvashattok a regisztráció menetéről!

Baba- és gyermekhordozási tanácsadás a vakáció idején is

Előre egyeztetett időpontban Segesdi Edina oktatási tanácsadónk nyáron is vár benneteket. Előzetes regisztráció itt is szükséges új online rendszerünkön keresztül. Részletesen itt olvashattok a regisztráció menetéről! Az eseménynaptárban pedig itt találjátok a programot.

Kávézónk a családok találkozási pontja

Egész nyáron, hétköznaponként 9 és 19 óra között légkondicionált, családbarát kávézónkba várunk benneteket, akár nagyon meleg van kint vagy éppen esik az eső, hiszen a kiváló minőségű kávén és hűsítő limonádén kívül számtalan egészséges finomságot találtok, köztük szendvicseket, salátákat, gyümölcsöket, cukormentes sütiket. Amíg a szülők beszélgetnek a legkisebbek kényelmes bölcsőhintákban pihenhetnek, a nagyobb gyerekek játszhatnak a játszósarokban és a matatófallal, illetve szabadpolcainkon rengeteg könyvet is találtok. Emellett természetesen nyitva van kényelmes szoptató- és pelenkázó Baba-mama szobánk is.

Ott vagyunk az Instagramon is!

Kövessétek Instagram oldalunkat is, ha szeretnétek bepillantani a Belvárosi Közösség mindennapjaiba!   Itt érhetiek el: https://www.instagram.com/belvarosikozossegiter/

Hírlevél feliratkozás

Érdemes feliratkozni havi hírlevelünkre, ahol minden velünk kapcsolatos eseményt megosztunk veletek, bemutatjuk régebbi és új programjainkat, szolgáltatásainkat, és biztos nem maradtok le semmilyen fontos eseményről. 🙂 Itt tudtok feliratkozni!

Egyéb kerületi programok

Játszóterek az V. kerületben

Egész nyáron vár benneteket árnyékos Honvéd téri és csobogós Olimpia parkos játszóterünk, de érdemes a kerület többi játszóterét is felkeresni a vakáció ideje alatt.

Nosztalgia járatok

A BKK minden hétvégén nosztalgiajáratokat indít. Érdemes kipróbálni a 2-es vonalán közlekedő nosztalgia villamost (szombatonként), a Hófehérke hajót (szombatonként) vagy a nyitott tetejű Ikarus buszt is, amely a Deák térről indul (minden hónap második vasárnapján)!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.