Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Januári programok

Az  ünnepek után mindig egy kicsit nehezebb visszarázódni a hétköznapokba, de mi januárban is mesékkel, foglalkozásokkal és tanácsadással várunk benneteket, hogy könnyebb legyen az évkezdés. Íme januári ajánlónk!

Kiemelt programjaink

Csudamadár – január 12.

Az idei év első Csudamadár alkalmán igazi téli dalokkal és mesével próbáljuk magunkhoz csalogatni a januárhoz illő hóesést és derűt. A csoport különböző korosztályokat és más-más élethelyzetben lévő embereket (időseket, édesanyákat) egyaránt megszólít, így intergenerációs találkozási pontként is szolgál. Itt tudtok bejelentkezni!

Kék Katica – január 19.

Ebben a hónapban január 19-én várja az 5-7 éves gyerekeket Ancsa és Móni kék katicás dalokkal, amelyeket Németh Róbert kortárs költő írt. Itt tudtok bejelentkezni.

Apa, ma játssz Te is! – január 22.

Mondókákkal és dalokkal készül Venczel Móni erre az alkalomra is. Kezdődjön a hétvége péntek délután egy közös családi programmal! Itt tudtok bejelentkezni!

Világjáró mesekör – január 26.

Mostantól a mese nem csak a gyerekeké! A Világjáró Mesekörre minden hónapban egyszer várjuk a mesét hallgatni és mondani szerető felnőtteket. Januárban a meséken keresztül próbálunk választ találni arra, mit kívánunk magunknak az új esztendőre, mire vágyunk igazán, s ennek eléréséhez hogyan találhatunk magunkban erőt. Itt tudtok bejelentkezni.

Állandó programjaink

Zárt csoportjaink és programjaink január 11-én, hétfőn indulnak el újra!

Kismaszat – hétfőnként

kismaszat

Januárban is folytatódik a Kismaszat foglalkozás, ahova 3-5 éves ovisokat és szüleiket várjuk. Az első alkalom január 11-én 17 órakor lesz. Itt tudtok bejelentkezni.

Baba-mama klub – keddenként

A heti rendszerességgel, keddenként szervezett klub alkalmakon együtt mondókázunk, játszunk és énekelünk az anyukákkal és a babákkal. Kata és Ági izgalmas témákkal vár benneteket januárban is. Ebben a hónapban az alvás-altatás témájáról esik majd szó. Beszélgetni fogunk az aktuális altatási trendekről, különböző megközelítésekről, és arról, kinek mi vált be a jelenlévő anyukák közül, kinek mi okoz nehézséget. Itt tudtok bejelentkezni.

Belvárosi Ringató – csütörtökönként

Újra elindulnak a Belvárosi Ringatók Gál Viki vezetésével, aki hétről hétre várja a 0-3 éves gyerekeket és szüleiket. Itt tudtok bejelentkezni.

Ficánkoló – minden szerdán és pénteken

Az online tér után januártól ismét személyesen folyatódnak a Ficánkoló foglalkozások, ahova fél éves kortól 3 éves korig várjuk a gyerekeket és szülőket. Itt tudtok bejelentkezni a szerdai és pénteki foglalkozásokra.

Harangjáték – keddenként

A kisgyermekeknek harmonikus kapcsolatára van szükségük az őket gondozó, nevelő, szerető szülővel. Ennek a kapcsolatnak mélyítését segítik a heti egy alkalommal szervezett foglalkozások, melyek lehetőséget kínálnak az édesanyáknak gyermekükkel való kapcsolatuk továbbfejlesztésére, elmélyítésére zenehallgatás, éneklés közben improvizatív szabad mozgással, képi megjelenítéssel Kokas módszer alapján. Itt tudtok bejelentkezni.

Hordozási tanácsadás és Hangolódó – hétfőnként és szerdánként

Segesdi Edina minden hétfőn és szerdán tart tanácsadást a Mérleg utcában. Akár a megfelelő hordozó választással kapcsolatban kérdeznétek vagy a babás időszakra szeretnétek ráhangolódni, keressétek bizalommal. Itt találjátok a részleteket és a jelentkezéshez szükséges linkeket.

Egyéb események

Online előadások a Budapest Bábszínházból

Januárban is folytatódik a Budapest Bábszínház online előadás-sorozata. A BábFilmSzínház programjait több kamerával rögzítették, hogy a legapróbb részleteket is bemutassák a közönségnek. Minden hétvégén elérhetők az előadások. Részletek itt.

Vaskakas Bábszínház online – minden vasárnap 11 órától

A győri Vaskakas Bábszínház minden vasárnap 11 órától ingyenesen elérhetővé tesz 1-1 előadást a YouTube csatornáján. Részletek itt.

Világjáró gyerekek: Japán – Deák17 Galéria, online program

A Világjáró Gyerekek matinésorozat 2021-ben is folytatódik! A januári házigazda: Japán.
A Japán Alapítvánnyal közös online eseményen számíthattok origami hajtogatásra, Satoe Tone gyermekkönyv-illusztrátor zoom workshopjára, rövid országismereti előadásra és érdekességekre a japán újévvel kapcsolatban. Részletek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.