Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Januári programok

Januárban is érdemes hozzánk ellátogatni, hiszen nálunk továbbra is minden korosztály találhat magának programot a legkisebbektől kezdve a szenior korosztályig. Vár benneteket családbarát kávézónk, játszószobánk is!

Kávézónk január 2-ától nyitva!

Január 2-ától szeretettel és természetesen sok finomsággal vár benneteket hétköznaponként családbarát kávézónk, illetve nyitva van játszószobánk is!

Jógázz velünk!

Január 6-ától, hétfőnként ismét várjuk a kismamákat, illetve az anyukákat és a babákat is jógázni a Belvárosi Közösségi Térbe! Kezdjétek kipihenten, feltöltődve az új évet!

Kismaszat

Január 13-án ismét elindulnak a heti rendszerességű Kismaszat foglalkozások, ahol hétfőnként 17 órától 3-5 éves gyermekekkel és szüleikkel közösen mesélünk, énekelünk, mondókázunk, játszunk és alkotunk. Itt tudtok bejelentkezni! Az első alkalomra már csak várólistás helyeink vannak!

Kék Katica

Január 14-én Ancsa és Móni vár benneteket Németh Róbert kortárs költőnk gyerekeknek írt megzenésített verseivel, ahol az adott évszak hagyományait, szokásait, jellemzőit fűzik meseláncra. Itt tudtok bejelentkezni!

Családi Ringató

2020-ban először január 17-én várjuk az apukákat a Családi Ringatóra, ahol havi egy alkalommal együtt énekelhet, mondókázhat a család apraja nagyja. Kezdődjön a hétvége péntek délután!

2020-ban is mesélünk!

Január 22-én szerdán a Világjáró mesekörön egy vogul mesét hallhatnak majd az érdeklődők, s a mesén keresztül szó esik majd arról, miként kapcsolódunk mi magunk a természethez, a Földhöz, amelyen élünk, és miért fontos, hogy gondoskodó, jó „gazdái” legyünk kapott javainknak. Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani. Itt tudtok bejelentkezni!

Kismama masszázs – új program!

Január 24-étől új program indul kismamák számára! Szeretettel várja az első trimesztert betöltött várandós édesanyákat 4 alkalmas (30 perc/alkalom) kismama masszázsra Bangó Adrienn! Itt olvashattok bővebben a programról és itt tudtok bejelentkezni!

Szülés utáni regeneráció

Január 24-étől ismét elindul Szülés utáni regeneráció programunk, ahol az egyéni foglalkozásokon ötvözzük a masszázst és az irányított tornát, személyre szabva, konzultációval, az édesanya fizikai állapotához igazítva. A 8 alkalmas programra szeretettel várjuk az érdeklődőket. Itt lehet bejelentkezni!

Szenior mesemondókat várunk!

Idén is lehet csatlakozni szenior mesemondó csoportunkhoz! Érdemes elolvasni Évával és Zsókával, két szenior mesemondónkkal készült interjúnkat is!

Állandó foglalkozásaink

Zárt csoportjaink nagy része január 6-ától indul el újra, de a dráma foglalkozások csak január 13-ától kezdődnek el. Itt találtok egy összefoglalót az egyes programok indulásáról.

Egyéb kerületi programok

Világjáró gyerekek – Deák 17 Galéria

Új év – új ország! A Deák 17 Galéria Világjáró Gyerekek programján januárban egy kicsi, de annál érdekesebb országgal ismerkedhettek meg. 2020-ban Moldova lesz az első vendégük január 18-án. Készítsetek fonalbabát, karkötőt, Hóanyót vagy Hóapót, és ismerkedjetek meg Toppanccsal is, aki csak alig nagyobb, mint a csizmája, mégis folyton tekereg valamerre. Ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges itt.

Lengemesék 2. – Tél a Nádtengeren – Puskin Mozi

A Nádtenger életének őszi és téli eseményeit mutatják be a mesék. A film kedves, fordulatos, humoros fordulatain jól szórakoznak felnőttek és gyerekek egyaránt. Miközben izgulnak és nevetnek Vilkó kalandjain,  megismerik a tópart élővilágának életét, az évszakok hozta változásokat, és olyan komoly kérdésekről is szó esik, mint becsület, felelősségvállalás,  segítségnyújtás és tolerancia. Január 25-én 10 órától a Puskinban vetítik a filmet.

Gryllus Vilmos: Maszkabál koncert – Puskin Mozi

Itt a farsang, a báli szezon, a Puskin Kuckóban pedig Gryllus Vilmost látják vendégül, aki az alkalomhoz illően Maszkabál című albumával lép fel január 26-án 10 és 12 órakor.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.