Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Januári programok

Január második hetében újra elindult az élet a Belvárosi Közösségi Térben, ahol ismét lesz többek között sok-sok mese, tánc, mozgás, pszichodráma, előadás, hordozási tanácsadás, Baba-mama klub, Ringató. Várunk benneteket 2019-ben is!

Kiemelt programok

Az év első Családi Ringatója

Január 18-án, pénteken délután Hazay Ancsa várja az apukákat és természetesen az anyukákat is az év első Családi Ringatójával. Január 15-étől pedig újra elindul a heti rendszerességű Csicsergő Énekes Óvoda is, szintén Ancsával.

Januártól új időpontokban lesznek a táncos foglalkozások!

A Járd el a táncot! ezentúl csütörtökönként 16:30-tól kezdődik, melyre 4 éves kortól várjuk a gyermekeket. A MiniManó tánc ezentúl péntekenként 16:00-16:30-ig lesz megtartva a 1,5-4 éves korosztály számára, felnőtt kísérővel. Havonta egy alkalommal pedig táncházzal várja Venczel Móni és Bányainé Makói Judit az egész családot, legközelebb január 31-én, csütörtökön 16:30-tól.

Világjáró mesekör

Tartsatok velünk ebben az évben is havonta egy alkalommal felnőtteknek szóló mesedélutánunkon. Legközelebb január 23-án találkozunk! Itt tudtok bejelentkezni!

Kismaszat foglalkozások

Hétfőnként Huszár Anikó és Szirtes-Szabó Kata várja az óvodás korosztályt szülőkkel együtt, ahol közösen mesélhetnek, mondókázhatnak és alkothatnak kicsik és nagyok. Itt tudtok bejelentkezni hétről hétre.

Állandó programjaink

Január második hetében újra elindulnak zárt csoportos foglalkozásaink, illetve a Baba-mama klub, a Belvárosi Ringató, a hordozási tanácsadás és a Kismama jóga is vár benneteket hétről hétre.

Egyéb kerületi események

Ajándék színházjegy a kerületi gyerekeknek

Belváros Önkormányzata jóvoltából a készlet erejéig igényelhettek színházjegyeket a Polgármesteri Titkárságon (V. ker., Erzsébet tér 4.) a Vígszínház nagysikerű A Pál utcai fiúk című előadására. Ne felejtsétek otthon a lakcímkártyákat!

Macskafogó

A hagyományos animációs technikával, a Pannónia Filmstúdióban készült film a keletkezése óta mit sem veszített frissességéből, népszerűsége mindmáig töretlen, a benne hallható dalok közül pedig több is slágerré vált. Január 19-én 10 órától nézhetitek meg a Puskinban.

Gryllus Vilmos: Maszkabál

Itt a farsang, a báli szezon, a Kuckóban pedig egyik nagy kedvenc érkezik, hiszen Gryllus Vilmost látják vendégül, aki az alkalomhoz illően Maszkabál című albumával lép fel január 27-én 10 és 12 órakor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.