Aktuális, Egyéb, Híreink
Hozzászólás

Idén is Edison100-asok lettünk – Ha tetszik a munkánk, szavazz ránk!

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy 2022-ben is felkerültünk az Edisonplatform Edison100-as listájára. A közönségszavazás ide kattintva érhető el.

2020 és 2021 után az idei évben is egy olyan innovatív közösség tagja lett a Belvárosi Közösségi Tér, ahol szülőkkel, pedagógusokkal, fejlesztőkkel együtt dolgozunk annak érdekében, hogy gyerekeinket felkészítsük a 21. század kihívásaira. Egy olyan korszakra, ahol a szaktudás mellett felértékelődnek azok a kompetenciák, amelyek segítenek alkalmazkodni a gyorsan alakuló világ változásaihoz.

A napokban elindult a közönségszavazás. Ha tetszik a munkánk, ha szeretitek a foglalkozásainkat, kérünk egy kattintást a nevünk mellé ezen a linken: https://bit.ly/3oRa0NS.

Már nem kérdés, hogy mi fán terem a gyerekek jövője. Foglalkozásainkon – más korosztályok mellett – óvodások és iskolások jövőben fontos tudását és képességeit fejlesztjük iskolai kereteken túl.

Az EDISON100-ról itt olvashattok részletesebben: https://bit.ly/3oW0CZe.

We are again part of the Edison100 – If you like our work, please vote for us!

We are delighted to tell you that this year we are again on the list of Edison100. The public vote has started, we would be happy to receive the hearts by clicking here.

After 2020 and 2021 this is the third year when the Downtown Community Center became a part of an innovative community, where we prepare kids for the challenges of the 21st century together with parents, educators and developmental teachers. These days professional knowledge is important but competences that help to accommodate the fast changes of our world are becoming more and more valuable, too.

The public vote has started recently. If you like our work and activities, please click next to our name on the following link: https://bit.ly/3oRa0NS.

Our children’s future is not a question anymore. Our activities for kindergarteners and students aim to improve the knowledge and skills that will be important in the future, beyond the school curriculums.

In case you are interested, you can read more about the EDISON100 here: https://bit.ly/3oW0CZe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.