Nagyszülők és unokák Ringatója

Egyedülálló kezdeményezésként a Belvárosi Közösségi Térben nemcsak hagyományos Ringató foglalkozással várják a családokat, hanem a nagyszülőknek és unokáiknak (0-3 éves korig) havi egy alkalommal Gállné Gróh Ilona, a Ringató alapítója tart majd foglalkozásokat péntek délutánonként.

Időpontok: 2018. február 23., március 9., április 27., május 25. – 17:00-17:40-ig

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható, ingyenes!

A hagyományos Ringatóval Gáll Viki várja az érdeklődőket minden héten, csütörtökön 10:30-tól, illetve a Családi Ringatók Hazay Annamária vezetésével lesznek megtartva szintén havi egy alkalommal a következő időpontokban: 2018. február 2., március 2., április 6., május 4., június 1. – 17 órától (kb. 30-40 perces foglalkozás)

Természetesen mindhárom foglalkozást látogathatják az apukák, anyukák, nagyszülők is!

A program látogatásához előregisztráció szükséges az online felületen (a weboldal jobb felső sarkában található Belépés/Regisztráció ikonra kattintva éritek el), majd az előreláthatóan szeptemberben induló foglalkozásokra már nem kell külön jelentkezni.

Az új online regisztrációs rendszerrel továbbra is biztosítani szeretnénk az V. kerületi családok kizárólagos részvételét foglalkozásainkon, illetve szeretnénk segíteni nektek abban, hogy könnyebben és átláthatóbb módon tudjatok bejelentkezni, illetve csatlakozni a Belvárosi Közösségi Tér tagjai közé.
Mindenképp olvassátok el a hasznos tudnivalókat és a regisztráció menetét itt!