Aktuális
Hozzászólás

Februártól már háromféle Ringató is elérhető a Belvárosi Közösségi Térben

A tavalyi évben indult Gáll Viktória vezetésével a Belvárosi Ringató, amely az egyik legkedveltebb foglalkozás az anyukák körében. 2018. februárjától egyedülálló szolgáltatásként péntek délutánonként, havi egy alkalommal kifejezetten apukás és nagyszülős Ringató foglalkozások is lesznek a Belvárosi Közösségi Térben, hogy a család minden tagja részt tudjon venni a közös programon.

Apa, ma játssz Te is! – Családi Ringató

Szeretnénk, ha az édesapák is részesei lehetnének annak az élménynek, amiket a heti rendszerességű Ringatókon tapasztalnak az anyukák. Láthassák, hogyan nyiladoznak a picik a zenei élményekre, hogyan formálódnak éneklős közösségben.
Vajon milyen magasra ugrat egy lovas? Hol készül a legfinomabb kása? Hová bújt a kismalac? Az énekes játékokkal mindent megmutatunk az apukáknak is havonta egyszer a Belvárosi Közösségi Térben.  Kezdődjön a hétvége péntek délután!
A havi egy alkalommal megtartott foglalkozásokat Hazay Annamária vezeti.
Időpontok: 2018. február 2.,  március 2.,  április 6., május 4., június 1. – 17 órától (kb. 30-40 perces foglalkozás)
Részletek itt.

Nagyszülők és unokák Ringatója

A nagyszülőknek és unokáiknak havi egy alkalommal Gállné Gróh Ilona, a Ringató alapítója tart majd foglalkozásokat péntek délutánonként.
Időpontok: 2018. február 23., március 9., április 27., május 25.  – 17 órától
Részletek itt.

Belvárosi Ringató

Aki maga is úgy érzi, fontos az, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, aki szívesen énekel, bővíti a dalkincsét, vagy éppen önmaga bátortalan az éneklésben, és segítségre, vagy az énekléssel kapcsolatban kialakult gátlásainak feloldására vágyik egy közösségben, szeretettel várja a hagyományos Ringató foglalkozásokon Gáll Viktória.
Időpontok: minden csütörtökön 10:30-tól
Részletek itt.

A Ringató módszerről bővebben itt olvashatnak.

Mindhárom foglalkozásra 0-3 év közötti gyerekeket és családjukat várjuk. A program V. kerületiek számára elérhető és ingyenes! Előzetes regisztráció nem szükséges! Természetesen mindhárom foglalkozáson részt vehetnek az anyukák, apukák, nagyszülők is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.