Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Februári programok

Ebben a hónapban minden a farsang körül forog majd a Belvárosi Közösségi Térben. Külön tematikus hetet tartunk, amikor minden nap más jelmezbe bújva jöhettek a programokra, foglalkozásokra, illetve többféle fánk is kapható elvitelre a kávézónkban. A felnőttek a Világjáró mesekörön vagy a Csudamadár foglalkozásunkon pihenhetnek meg, illetve újra indul a Szülés utáni regeneráció, a Kismama masszázs és a Baba elsősegély is.


Legyen a Belvárosai Közösségi Tér Az Év Irodája díj nyertese és Office Branding különdíjasa!

Február 7-éig egy szavazattal most Te is segíthetsz az azevirodaja.hu/nevezok/48370 oldalon.
Emellett versenyben vagyunk még az Office Branding Különdíjért is. Itt tudtok ránk szavazni: azevirodaja.hu/nevezok/48385
Köszönjük, hogy ezzel is támogatod munkánkat!

Kiemelt programjaink

Itt a farsang, áll a bál… – február 15-19.

Február 15-19. között farsangi héttel várunk benneteket a Belvárosi Közösségi Térben. Minden nap más és más tematikájú jelmezbe lehet beöltözni a programokra és foglalkozásokra. Itt olvashatjátok a részleteket.

Csudamadár – február 9.

Felnőtteknek szóló programunkon a mesék és a zenék világába merülhettek el Katával és Ancsával. Februárban a farsangot ünnepeljük majd vidám dalokkal és egy farsangi mesével. Itt tudtok bejelentkezni.

Baba elsősegély – 2 alkalmas tanfolyam, február 11-12., csütörtökön és pénteken 16:00-19:00

Kiscsoportos, interaktív, megelőző szemléletű foglalkozásokra számíthattok, ahol gyakorlatot szerezhettek a kritikus helyzetek kezelésében (pl. lázgörcs – vérzés – mérgezés kezelése; légúti idegentest eltávolítása; eszméletlen állapot vizsgálata stb.) A megadott időpontok együtt vehetők igénybe, ezért kérünk, csak akkor jelentkezz, ha mind csütörtökön, mind pénteken itt tudsz lenni a megadott 3-3 órában! Részletek és jelentkezés itt.

Kék Katica – február 16.

Ebben a hónapban február 16-án vár benneteket Móni és Ancsa zenés foglalkozásaival, természetesen a farsang kerül a középpontba. Itt tudtok bejelentkezni.

Szülés utáni regeneráció – február 19-étől, 8 héten át

A 30 perces egyéni foglalkozáson ötvözzük a masszázst és az irányított tornát, személyre szabva, konzultációval, az édesanya fizikai állapotához igazítva. A foglalkozás egy konzultációval indul, hiszen az édesanyák a szülés után más-más problémákkal küzdenek, eltérő fizikai állapotban vannak, mások a szülés és szoptatás körülményei. Ezeket megbeszélve kialakítható az édesanya számára legmegfelelőbb regenerációs ütem a 8 hétre. Részletek és jelentkezés itt.

Kismama masszázs – február 19-étől, 4 héten át

A foglalkozások 30 percesek, az első alkalom egy rövid konzultációval indul, ahol
megbeszéljük az aktuális egészségügyi állapotod. Az első trimeszterben (első 12 hét) nem
javasolt a kismama masszázs. További információk és jelentkezés itt.

Apa, ma játssz Te is! – Apás Ringató – február 19.

Február 19-én igazi farsangi hangulattal, közös énekléssel, mondókázással várjuk az apukákat. Akár egy szuper családi jelmezt is készíthettek a mulatságra. Részletek és jelentkezés itt.

Világjáró mesekör – február 23.

Mesék kalandokról, szeretetről, gyűlöletről, félelemről és bátorságról, magáról az életről. Hiszünk abban, hogy a mesék mindenkinek szólnak, és mesélni mindenki tud. Világjáró Mesekörünkben ennek szellemében várunk mindenkit, aki felnőttként is ki szeretné nyitni a szívét meséknek. Ebben a hónapban a kívánságok erejéről mesélünk majd, és arról, milyen út vezet a valódi vágyaink megismeréséhez. Részletek és jelentkezés itt.

Állandó programjaink

Farsangi kínálat a kávézónkban

A farsangi időszakban többféle fánk elérhető a kávézónkban is, amelyet elvitelre tudtok kérni, de érdemes megkóstolni finom forró csokinkat és kávéinkat is.

Meseerdő gyermekfelügyelet

Időszakos gyermekfelügyeletünkön is minden a farsang körül forog ebben a hónapban. Februárban igyekszünk a mindennapokat is színessé, vidámmá tenni. Február közepén pedig egy héten keresztül tematikus napokkal készülünk, amikor minden nap más bőrébe bújhatnak a gyerekek, és mi is. Szeretettel várjuk a gyerekeket. Mindig vasárnapig tudtok bejelentkezni a következő hétre. Ha először jártok nálunk, akkor érdemes a részletes információkat elolvasni. Bejelentkezés itt.

Baba-mama klub – keddenként

A Baba-mama klubban  februárban a mozgásfejlődés témájáról esik majd szó. Beszélgetni fogunk a kisbabakori és kisgyermekkori idegrendszeri érésről, mozgásfejlődésről, arról, hogy mikor lehet szükség ebben külső segítségre, és miként tudjuk mi támogatni a természetes érési folyamatot. Bejelentkezés itt.

Egyéb programok

Világjáró gyerekek online – február 13.

Ebben a hónapban Spanyolországba utazhattok a Deák17 Galéria online programsorozatán. A  részvétel ingyenes! Részletek itt.

Hangszerbemutató koncert gyerekeknek online – február 21.

A több évtizedes pedagógiai múlttal rendelkező Liszt-díjas zongoraművész, Eckhardt Gábor zeneszerzők gyerekkori, vagy gyerekeknek írott zongoraműveit mutatja be a legkisebbeknek. Az online programon a részvétel ingyenes!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.