Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Februári programok

A farsangi időszakban érdemes lesz a Mérleg utcába ellátogatni, hiszen a mesekörökön, zenés foglalkozásokon is a farsangi ünnepkörrel foglalkozunk majd. Február 17-e és 21-e között egész héten várjuk a kisebb és nagyobb jelmezes látogatóinkat, és mi is vidám jelmezekbe öltözünk majd!

Családi mesedélután szenior mesemondókkal


Február 5-én
, szerdán 16:30-tól ismét várjuk a 3-8 éves gyerekeket és szüleiket a Családi Mesedélutánon! A februári foglalkozás témája mi más lehetne, mint a farsang, a tréfálkozás, az átváltozás és az állatok. A Közösségi Tér kávézójában tartott Családi Mesedélutánok vidám hangulatú, családias események, ahol az idős mesemondók az óvodás korosztály számára gondosan válogatott népmeséket mondanak, és a lelkes gyerekek idén először kedvenc jelmezeiket is megmutathatják. Itt tudtok bejelentkezni!

Itt a farsang, áll a bál!

Február 17-e és 21-e között ismét farsangi kavalkáddal várjuk a hozzánk érkező családokat! Akár minden nap más és más jelmezbe öltözhettek, illetve február 20-án farsangi mulatsággal is készülünk. Kollégáink is vidám jelmezekbe bújva várják majd a gyerekeket egész héten! Nézzétek meg, milyen tematikus napokkal várunk benneteket, a február 20-ai mulatságra pedig itt tudtok bejelentkezni!

Kék Katica

Február 11-én Ancsa és Móni Németh Róbert kortárs költőnk gyerekeknek írt megzenésített verseivel vár benneteket. Az adott évszak hagyományait, szokásait, jellemzőit fűzik meseláncra, most természetesen a farsangi időszak kerül majd a középpontba. Itt tudtok bejelentkezni!

Világjáró mesekör

Találkozzunk február 19-én, szerdán a Világjáró mesekörön! Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani. Itt tudtok bejelentkezni!

Családi Ringató

Február 28-án várjuk az apukákat a Családi Ringatóra, ahol farsangi hangulatban énekelünk, mondókázunk majd a kicsikkel, és reméljük, hogy ezzel a telet is elzavarjuk! Kezdődjön a hétvége péntek délután egy vidám zenés kavalkáddal!

Kismama masszázs

Február 28-ától újra indul a 4 alkalmas Kismama masszázs, amelyre várjuk a már első trimesztert betöltött kismamákat! A foglalkozások 30 percesek, az első alkalom egy rövid konzultációval indul, ahol megbeszélhetitek az aktuális egészségügyi állapotot is. Itt tudtok bejelentkezni!

Szenior mesemondókat várunk!

Idén is lehet csatlakozni szenior mesemondó csoportunkhoz! Érdemes elolvasni Évával és Zsókával, két szenior mesemondónkkal készült interjúnkat is!

Jógázz velünk!

Bármikor csatlakozhatnak a kismamák, illetve az anyukák és a babák hétfői jóga foglalkozásainkhoz! Szeretettel várunk benneteket!

Pihenj meg nálunk!

Szeretettel és természetesen sok-sok finomsággal, valamint megújult kínálattal várunk benneteket hétköznaponként családbarát kávézónkban. Matatófalat, hintákat, fejlesztő játékokat, gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyveket is találtok nálunk!

Újra Baba masszázs!

Március 10-étől ismét 5 hetes babamasszázs tanfolyam indul heti rendszerességgel a Belvárosi Közösségi Térben, ahová szeretettel várjuk a maximum 1 éves babákat és szüleiket. Itt tudtok jelentkezni!

Egyéb kerületi programok

Bölcs Kavics Irodalmi Laboratórium

A februári 9-ei program során a dinoszauruszok birodalmában kalandozhattok. Kiderül majd, hogy az őslénytanhoz is rengeteg fantázia kell, Jókai Mórhoz hasonlóan belemerülhettek a biológia, a geológia és a paleontológia világába, és a képzelőerőnk segítségével új lényeket is teremthetünk. 8-12 éveseknek ajánlott program. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Mangalica Fesztivál

Február 7. és 9. között a Szabadság téren a Mangalica Fesztiválon a mangalica termékek mellett kiváló magyar portékákkal, nagyszerű zenekarokkal, gyerekprogramokkal, élőállat kiállítással, helyben sült mangalica ételekkel, kiváló borokkal és pálinkákkal, valamint főzőversennyel is várják az érdeklődőket az ingyenes rendezvényen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.