Aktuális
Hozzászólás

Farsangi hét a Belvárosi Közösségi Térben

„Itt a Farsang, áll a bál…” – mostanában valószínűleg minden óvodában, iskolában izgatottan készülnek a gyerekek a farsangra, miközben a felnőttek lázasan törik a fejüket a megálmodott jelmez megvalósításán, beszerzésén, vagy éppen azon, hogy belevágjanak-e a hagyományos farsangi fánk elkészítésébe.

A Belvárosi Közösségi Térben minden évben egy teljes héten át tart a télűző ünnep. Idén február 6. és 10. között naponta más jelmezt öltve, a megszokott vidám hangulatban várunk benneteket. Csütörtökön, február 9-én az egész hetes vidámság egy nagy közös Farsangi mulatságon éri el tetőpontját, amire előzetesen regisztrálni kell!
A kávézó is farsangi hangulatba került, kínálatunkban februárban a hagyományos farsangi édességet is megtalálhatjátok, háromféle ízesített fánkból választhattok.

Naponta más tematikával készülünk, örülünk, ha csatlakoztok, és együtt mókázhatunk! Íme egy kis segítség a napi ruhatár választásához:
Február 6., hétfő: Színes nap – megjelenés tetőtől talpig egy színbe öltözve.
Február 7., kedd: Állatok napja – bármilyen létező vagy mesebeli állatjelmezt felvehettek.
Február 8., szerda: Foglalkozások karneválja – orvostól tündérig bárki bármi lehet.
Február 9., csütörtök: Mesehősök farsangja –mindenki beöltözhet kedvenc mesehősének.
17 órától: Farsangi mulatság a Rendezvényteremben!
Február 10., péntek: Pizsamanap – hiszen az előző napi nagy mulatságot ki kell pihenni, valamint fel kell készülni a szombati pihenésre.

Szeretettel és kíváncsian várunk benneteket a farsangi héten is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük