Archívumok

Énekeljünk együtt!

Hetente több alkalommal Hazay Ancsa és Venczel Móni zenés videóit osztjuk majd meg veletek, hogy vidáman induljanak a délelőttök! Ajánlott korosztály: 0-3 évesek A videókat Facebook oldalunkon találjátok meg!

Babamasszázs tanfolyam

2020. március 10-étől ismét 5 hetes babamasszázs tanfolyam indul heti rendszerességgel a Belvárosi Közösségi Térben, ahová szeretettel várjuk a babákat és szüleiket. A megfelelő környezet biztosított, textilpelenkát vagy plédet, hidegen sajtolt olajat kérjük, hozzatok magatokkal! Foglalkozás vezető: Szirtes-Szabó Kata Időpont: kedd 11:00-12:00 Korosztály: 0-1 éves korig Helyszín: Gingalló foglalkoztató A csoport zártan működik, utólagos csatlakozásra nincs lehetőség. A program V. kerületiek számára elérhető és ingyenes!

Farsangi mulatság

Királylányokat, hercegeket, lovagokat, törpéket, óriásokat, boszorkányokat, szuperhősöket és minden jelmezbe bújt kicsi és nagy gyereket szeretettel várunk február 20-án 17 és 18 óra között megrendezésre kerülő zenés-táncos farsangi mulatságunkon a Rendezvényterembe! A program V. kerületiek számára látogatható és ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt be kell jelentkezni az online regisztrációs rendszeren keresztül!