Útkereszteződés készségfejlesztő tréning

5 alkalmas foglalkozásra várjuk a 7-8. osztályos diákokat, amely segítséget nyújt a továbbtanulással kapcsolatos kérdésekben, önismeret fejlesztésében.

A továbbtanulással kapcsolatosan sok a kérdés, szorongás a diákokban, félnek a felvételitől, önbizalomhiánnyal küszködhetnek, a beilleszkedési kihívások is foglalkoztatják őket. Ez a tréning alkalmat nyújt számukra ezekben a témákban is megerősödni, saját élményeken keresztül magabiztosabbá válni. Az alkalmak során egy-egy témát körüljárva, játékok, beszélgetések formájában lesz lehetősége a résztvevőknek megfogalmazni kérdéseiket, kétségeiket. Egy olyan biztonságot jelentő közeget teremtünk számukra, ahol társaikkal közösen az átélt tapasztalatok segítik a mélyebb önismerethez őket.

Ebben segíti őket a két pszichológus tréner/szakember, akik az élménypedagógia eszközével, játékokkal, rengeteg izgalmas kihívással várják őket február 8-tól, 5 héten keresztül!

A program február 8-án veszi kezdetét, várhatóan 16:00-tól (ez utóbbi a résztvevők iskolában való tartózkodása miatt módosulhat).

A részvétel díjmentes, azonban előzetes jelentkezéshez kötött, és kizárólag az 5. kerületi lakosok számára elérhető. Legfeljebb 12 diák vehet részt a tréningen.

Bővebb információk itt.

Jelentkezés: Poich Magdolna, +36-30-727-7893, poich.magdolna@segitokezek.com.