Szeniortánc

A szeniortánc zenére történő, az idősödő ember szervezetéhez illeszkedő kíméletes „sporttevékenység”. Az új tánclépések megtanulása intenzív agytornát kíván, és elősegíti az idegpályák „olajozását”. Nyugat-Európában már 40 éve működik, de hazánkban csak most kezd ismertté válni, és január 11-étől a Belvárosi Közösségi Térben is elérhető!

Az alaplépések kíméletesek az izmok, ízületek számára. Az egyszerűbb lépéskombinációk, a mozgás- és a táncfigurák az idősödő ember képességeihez igazodnak. Sem előzetes tánctudásra, sem partnerre nincs szükség, bármikor be lehet csatlakozni! Cél, hogy lelkünk felviduljon egy-egy pezsdítő ritmus, muzsika hallatán, közösen táncoljunk és örömet okozzunk. A szeniortánchoz nincs szükség drága sporteszközökre, csupán egy váltócipőre.

Foglalkozásvezető: Tóth Krisztina Apollónia
Időpont: hétfőnként 10:00-11:00 és csütörtökönként 14:15-15:15
Korosztály:
50 év felettiek
Helyszín:
Rendezvényterem

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható! Ingyenes!

Kérjük, hogy első alkalommal, mielőtt hozzánk érkezik, jelentkezzen be online regisztrációs rendszerünkön keresztül, és hozza magával lakcím kártyáját is!
Ha segítségre van szüksége a jelentkezésnél, kollégáink a recepción készségesen állnak rendelkezésére!

A koronavírus járvány megelőzésének érdekében a Belvárosi Közösségi Tér március 16-tól zárva tart.

In order to prevent the spread of the coronavirus, Downtown Community Centre is closed from 16 March.

Sajnálattal értesítünk, hogy a koronavírus járvány megelőzésének érdekében a Belvárosi Közösségi Tér zárva tart, programjainkra nem tudsz jelentkezni.
Kérjük szíves megértéseteket.

We are sorry to inform you that in order to prevent the spread of the coronavirus, Downtown Community Centre is closed, signing up to our activities is suspended. Thank you for your understanding.