Apa Akadémia: A kamaszkor cunami

Az Apa Akadémia előadásokkal, tréningekkel segíti az apákat és anyákat abban, hogy az apák minél többet és „elég jó apaként” vehessenek részt gyermekeik nevelésében és a családi élet alakításában. A Belvárosi Közösségi Térben minden hónapban egy alkalommal várjuk az érdeklődőket!

Tavaszi záró előadásunkon arról fogunk beszélgetni, hogy a modern kamaszkor nehéz pillanatai mögül- a fiúk és lányok nemi bizonytalansága, párkapcsolati konfliktusai, a nem megfelelően kezelt indulati élet, az IT függőség, a világtól való elfordulás- sokszor az apátlan gyermeknevelés, az apa nélküli családi élet, illetve a férfiak nélküli óvodákban és iskolákban eltöltött évek köszönnek vissza ránk.

Mit tegyünk hát apaként és anyaként, hogy ne rontsuk el azt, amit addig jól csináltunk, illetve hogyan javíthatjuk ki azt, amit esetleg elrontottunk, hogy fiaink és lányaink egészséges felnőttekké váljanak?

Mit tehet egy apa:

  • hogy fiai ne essenek ki az iskolarendszerből
  • lányai ne szorongjanak és fogyókúrázzanak
  • hogy gyermekei ne mama hotelben és papa bankon éljék életüket?
  • hogy megelőzzük bármilyen függőség kialakulását?

És nem utolsó sorban:

  • mit tanulhatunk apaként és anyaként a kamaszoktól?

Várjuk minden érintett szülő, pszichológus, pedagógus, és szakember jelentkezését, akik szívesen megosztanák tapasztalataikat az Apa Akadémia következő beszélgetős előadásán.

További témáink:

2018. május 8., 17:30-19:00 – Elég jó apává válni – workshop

Előadó: Léder László
Helyszín: Rendezvényterem

Az Apa Akadémiától bővebben itt olvashattok.

Az ingyenes programra V. kerületi érdeklődőket várunk. Előzetes regisztráció nem szükséges!