Aktuális
Hozzászólás

Egy remek nap apával! – tavasszal folyatódik az Apa meg én programsorozat

Varázslatos és mesés programokkal folytatódik a Belvárosi Közösségi Térben a nagy sikert aratott Apa meg én programsorozat. Tavasszal két időpontban, március 7-én és április 18-án várjuk az apukákat és gyerekeket egy remek közös programmal. Íme a részletek!

Március 7-én  9:30 és 16:00 között a Varázslóiskolában a résztvevők részesei lehetnek egy varázslatos napnak. Felhangzik az első varjúkárogás, mely a Varázslóiskola kapuinak megnyitását jelenti. A Varázslóiskolában, mint a misztikum világban általában, 1 nap 1 esztendő. A prófécia szerint a 2020-as év első évfolyama olyan különleges varázserővel rendelkezik majd, hogy könnyedén tudnak tárgyakat lebegtetni, vagy teleportálni az egyik helyről a másikra. Az évfolyam elvégzéséhez nincs másra szükségetek, mint kurázsira, kulipintyóra, maszlagra, 7 féle macskaszőrre, 3 gerezd fokhagymára és a zsebetekben némi sóra. Természetesen ezen kívül saját Varázspálcátokra és családotok saját Varázsigéjére! Erre a programra itt tudtok bejelentkezni, 6-13 éves gyerekeket és apukájukat várjuk!

Április 18-án 9:30 és 16:00 között az apák és gyermekeik együtt keresik meg az eltévedt mesehősök igazi helyét, s teszi rendbe a mesekönyvben keveredett káoszt, mivel a hatalmas szél szanaszét fújta a nagy mesekönyv lapjait, és teljesen összekutyulta a meséket. A hét törpe Shrekkel találkozott, a három kismalac Piroskával szed almát, Elsa a Maki királlyal táncol! A feladat az lesz, hogy megtaláljátok és összegyűjtsétek a mesekönyv lapjait és segítsetek a mesehősöknek visszatalálni a saját történetükhöz. Itt találjátok a részleteket4-10 éves gyerekeket és apukájukat várjuk!

Az ingyenes programra V. kerületi családok tudnak jelentkezni az online regisztrációs rendszeren keresztül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.