Aktuális, Egyéb
Hozzászólás

„Egy kedves közösségi térben dolgozhatok” – a diákmunkáról forgatott nálunk az M1

A Belvárosi Közösségi Térben 2020 óta dolgoznak diák munkavállalók, akikkel a recepción és a családbarát specialty kávézónkban találkozhattok. Erről is szó esik az M1 televízió Summa című műsorában. 

Családbarát munkahelyként fontosnak tartjuk, hogy a fiatal korosztály számára is álláslehetőséget kínáljunk, akik így megismerhetik a munka világát, tapasztalatot szerezhetnek, és persze jövedelemhez juthatnak.

A rugalmas munkavégzési forma kedvező a diákok számára, hiszen az egyedi, az igényeiket szem előtt tartó beosztásnak köszönhetően a tanulmányaikra is jut idejük. A fiatalok segítségére nemcsak a nyári időszakban, hanem egész évben számítunk.

A napokban a Belvárosi Közösségi Térben forgatott az M1 televízió stábja. A diákmunkáról készült riport a Summa című műsor május 21-i adásába került be, amely megtekinthető az alábbi linken.

Dobos Kíra Cintia körülbelül másfél éve dolgozik a Belvárosi Közösségi Térben. Mint azt a riportban elmondta, a rugalmas időbeosztásának köszönhetően két képzés mellett is kereshet pénzt, amely hatalmas segítség a szüleinek is.

Külön öröm számára, hogy „egy kedves közösségi térben” dolgozhat.

A videó ide kattintva érhető el: https://mediaklikk.hu/video/summa-2022-05-21-i-adas-2/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.