Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Decemberi programok

Ebben a hónapban igazi ünnepi hangulattal várunk benneteket, hiszen érkezik hozzánk a Mikulás, foglalkozásaink is karácsonyi tematikával zajlanak majd, illetve karácsonyi kézműves programunkon akár személyes ajándékokat is készíthettek a gyerekekkel együtt.

Családi táncház

Kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket egyaránt várunk december 4-én családi táncházunkba. Itt tudtok bejelentkezni!

Családi mesedélután szenior mesemondóinkkal

December 5-én Mikulás-váró mesedélutánunkon együtt készülünk a Mikulás érkezésére mondókákkal, énekekkel, és szenior mesemondóink meséje is a fehér szakállú öreghez kapcsolódik majd. Várjuk az óvodás, kisiskolás gyerekeket és családjaikat mondókákkal, énekekkel, mesével, közös alkotással! Itt tudtok bejelentkezni.

Karácsonyi kézműves foglalkozás

December 8-án, szombaton 10 és 16 óra között ismét karácsonyi kézműves foglalkozással várunk benneteket az V. kerületi Aranytíz Kultúrházban (V. kerület, Arany János utca 10.). Készítsétek el velünk közösen a karácsonyi meglepetéseket! Részletes program itt. A részvétel ingyenes!

December 10-étől újra KisMaszat

December 10-én hétfőn, ismét 10 alkalmas KisMaszat foglalkozás indul Huszár Anikó és Szirtes-Szabó Kata vezetésével, amelyre 3-5 éves gyerekeket és szüleiket várjuk! A hétfőnként 17 órától megtartott foglalkozáson a gyermekekkel és szüleikkel közösen mesélünk, énekelünk, mondókázunk, játszunk és alkotunk. Kérjük, hogy hétről hétre jelentkezzetek be az eseményben az egyes foglalkozásokra!

Családi Ringató

December 14-én, pénteken 17 órától várjuk az apukákat is, hiszen a Családi Ringatón igazi ünnepi hangulatban énekelünk és mondókázunk majd.

Világjáró Mesekör

December 19-én lesz a következő felnőtteknek szóló Világjáró mesekörünk, ahol egy a sötétségben megszülető fényről és a közösség, az összetartás erejéről szóló mesével várjuk az ünnepet. Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani. A Mesekörön várunk minden olyan érdeklődő felnőttek, aki szívesen hallgat mesét és szívesen osztja meg gondolatait másokkal.

A csütörtöki Ringatók vendége Gróh Ilona

December 6-án és 20-án a 9:45-kor kezdődő Ringató foglalkozásokon vendégünk lesz Gróh Ilona, a Ringató alapítója is, aki csodaszép ünnepi dalokkal örvendeztet meg bennünket.

Nyitva tartás az ünnepi időszakban!

Intézményünk december 21-éig vár benneteket különböző programokkal, december 22-től január 1-jéig zárva tartunk! A két szombati munkanapon: december 1-jén és 15-én nyitva lesz játszószobánk.

Állandó programjaink

Ebben a hónapban is lesz Csicsergő Énekes Óvoda, Fairyland Fun, MiniManó Tánc és Járd el a táncot!, Szülőszemmel beszélgetőkör és Totyogó baba-mama klub is, illetve hordozási tanácsadásunk is vár benneteket. Nézzetek szét az eseménynaptárban és jelentkezzetek be!

Egyéb kerületi események

Adventi Ünnep a Bazilikánál

Európa 4. legjobb adventi vására november 23. és január 1-je között minőségi termékekkel, gasztro standokkal, naponta esténként látványos 3D fényfestéssel, adománygyűjtéssel, korcsolyapályával vár benneteket a Szent István Bazilika előtti téren.

Kolompos Együttes: Kiskarácsony – Nagykarácsony

„Most ismét nagy fába vágtuk a fejszénket. Az egyik legkedvesebb műsorunkat, a karácsonyi   ünnepkör általunk megjelenített szokásait, dalait, játékait vittük színre, alakítottuk hallható, hallgatható formába. Nagy fába… hiszen meseszínházainkban Karácsony táján a sokszor  eljátszott jeleneteket kellett láthatóból hallgathatóvá varázsolni.” A Kolompos karácsonyi koncertjét december 9-én 10 órától hallgathatjátok meg a Puskinban.

Legkisebbek mozija: A kockásfülű nyúl

A kockásfülű nyúl fülét összetekeri, odarepül ahol baj van és ahol tud, segít. Marék Veronika meséjéből készült Richly Zsolt által készített rajzfilmsorozatot december 29-én 10 órától nézhetitek meg a Puskinban.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük