Aktuális
Hozzászólás

Csatlakozz a nyár legkalandosabb küldetéséhez!

Elég volt a magányos, számítógép előtt töltött napokból? Túl gyors vagy túl lassú a visszatérés a közösségbe? Szeretnél egy szuper csapat része lenni? Az idei nyarat kezdjük együtt a Belvárosi Közösségi Tér Kalandtáborában! 

Töltsünk együtt egy igazán izgalmas hetet, ahol kis csoportban (max. 12 fő) lehetőséged van megtapasztalni egy csomó érdekes kihívást, megmutatni magadat a többieknek, és legfőképpen egy biztonságos közösség részévé válni.

  • Várunk Téged rengeteg különleges kalanddal, életre szóló élményekkel!
  • Sokat leszünk a szabadban, kapcsolódunk nemcsak egymással, hanem a természettel is.
  • Játszunk, beszélgetünk és alkotunk!

A korábbi években felfedeztük az erdőt, megtanultunk túlélni a vadonban, kipróbáltuk a falmászást, így az idén is garantáltak a próbatételek és természetesen készülünk küldetéssel is.

Táborunkba várunk minden olyan felső tagozatos V. kerületi lakcímmel rendelkező fiatalt, aki szereti a játékos feladatokat, igényli az aktivitást, pörgést, vagy éppen ellenkezőleg: nehezen nyílik meg, elszokott a társaságtól.

A kis létszám miatt mindenkire a saját szükségletei és igényei mentén tudunk figyelni! Az élménypedagógia módszertanára épülő egy hetes tábor alapvető célja a kihívások, élmények mentén történő szociális kompetenciafejlesztés, hogy az együtt töltött hét során a résztvevők tanulhassanak magukról, fejlődhessenek a társas kapcsolataikban!

Itt tudtok bejelentkezni.

A tábor minden V. kerületi felső tagozatos számára ingyenes, beleértve az étkezést is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük