Aktuális, Családbarát
Hozzászólás

Családbarát munkahelyként segítjük a fiatalokat – A Család 22 műsorában szerepeltünk

Nemcsak a nyári időszakban, hanem egész évben munkalehetőséget biztosítunk a Belvárosi Közösségi Térben a diákok számára. A fiatalok ennek köszönhetően – tanulmányaik folytatása mellett – hasznos tapasztalatokat szerezhetnek, és természetesen jövedelemhez juthatnak. A napokban az M1 televízió Család 22 című műsorában oszthattuk meg tapasztalatainkat.

Rövid időn belül két alkalommal is televíziós stáb forgatott a Belvárosi Közösségi Térben: előbb a Summában, majd a napokban a Család 22-ben foglalkoztak a diákmunkával.

Mint azt a hozzánk járók már tudhatják, a családok, vendégek a recepción és a specialty kávézónkban találkozhatnak a diák munkavállalókkal, mások mellett Sváb Grétával is.

A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanuló Gréta a riportban arról beszélt, szülei mindent biztosítanak számára, ugyanakkor önállóságra törekszik, ezért a mindennapjai során inkább a saját pénzét szereti elkölteni.

A Belvárosi Közösségi Térben családbarát munkahelyként fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok számára álláslehetőséget biztosítsunk, így a jövőben is számítunk a diák munkavállalókra.

A közmédia nálunk is forgatott riportja itt érhető el: https://mediaklikk.hu/video/csalad22-2022-06-05-i-adas/
(A diákmunkáról szóló rész a 10. percben kezdődik.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.