Aktuális
Hozzászólás

Bontakozó címmel Integrált kifejezés- és táncterápiás csoport indul várandós kismamáknak

A Bontakozó egy olyan várandós kismamáknak szóló csoport, ahol biztonságos és bensőséges körben élhetik meg, dolgozhatják fel ennek az időszaknak a testi-lelki változásait és készülhetnek a szülésre, az anyává és családdá válásra.

A 6 alkalom során fontos témákat járunk körül és nemcsak beszélgetünk ezekről, hanem saját élményben megtapasztaljuk, mozgásba és táncba visszük, illetve egyéb művészeti formákban (rajz, festés, montázs, stb) meg is jelenítjük az éppen zajló testi-lelki folyamatokat, az átélt érzéseket, vágyakat, esetleges félelmeket, kérdéseket. Egy alkalommal pedig az apukákat is meghívjuk a körbe, velük együtt készülünk, felfedezünk és kapcsolódunk.

A csoport célja, hogy a kismamák testi-lelki ráhangolódását segítse, hogy ebben a heti 2 órában önmagukra és a magzatukra figyelhessenek és ismerkedjenek a saját testükben zajló változásokkal és az ezzel párhuzamosan zajló lelki folyamatokkal.

A csoportokon mindenki saját testi-lelki igényei szerint vehet részt, nincsenek kötelező gyakorlatok, jó és rossz megoldások. Az alkalmakat beszélgető-megosztó körrel kezdjük és zárjuk, közte pedig mozgásos és művészeti eszközökkel dolgozunk egy-egy témán.

Foglalkozásvezetők: Páll Orsolya (pszichológus, kiképző IKT-terapeuta) és Laszlovszky Ágnes (pszichológus, IKT-terapeuta)

Időpontok: 2018. február 15-étől 17 és 19 óra között 6 héten át a Belvárosi Közösségi Térben.

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható, regisztráció szükséges! Ingyenes!

Jelentkezés: Poich Magdolna, +36-30-727-7893, poich.magdolna@segitokezek.com
A csoportok zártan működnek, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.