Aktuális
Hozzászólás

Boldog ünnepeket kívánunk!

Kedves Belvárosi Családok! Kihívásokkal teli év végére értünk, ahol különösen nagy jelentőséget kaptak az emberi kapcsolatok, a család, a barátok és a közösségek megtartó ereje. A Belvárosi Közösségi Tér ebben a különleges évben is igyekezett a családok mellett állni, segítséget és biztos pontot nyújtani nektek a nehézségek közepette, a szomorú és vidám napokon egyaránt.

Reméljük, hogy hozzájárultunk ahhoz, hogy sok szép pillanatot is találjatok az elmúlt esztendőben, és kívánjuk, hogy a következő év már könnyebben, szabadabban, sok-sok élménnyel teljen!

Boldog ünnepeket kívánunk!

A Belvárosi Közösségi Tér csapata

******

Dear Downtown Families,

The year behind us was full of challenges; human relationships and the strong bonds within families, friends and communities were especially important. The Downtown Community Center tried to stand by the families even in this special year; we offered help and a secure place among the hardships, on happy and sad days.

We hope that we could contribute to the memorable moments of your year; and we wish an easier and freer year for all of you with full of good experiences!

Happy Holidays!

The team of the Downtown Community Center

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.