Egyéb
Hozzászólás

Belvárosi füzetcsomag

Belváros Önkormányzata a 2023/2024 tanévben is ingyenes füzetcsomaggal ajándékozza meg az V. kerületben élő általános iskolásokat.

Az elmúlt 6 esztendőben már hagyománnyá vált, hogy mindig különleges köntösbe öltöztetik a füzeteket. Idén a borítót Takács Ildikó alkotásai díszítik, amelyek olyan V. kerületi helyszíneket ábrázolnak, mint a Károlyi-kert, a Szent István-bazilika, a Podmaniczky Frigyes tér és az Olimpia park. A hátoldalon a tanévi jókívánságaikat ezúttal a Belvárosi Fesztivál fellépői küldik, többek közt a Bohemian Betyars, az Erik Sumo Band, a Vad Fruttik, a Mordái és a Magashegyi Underground. Mindezenfelül, a füzetcsomag mellé minden diák egy POKET zsebkönyvet választhat magának, amely kínálatában egyaránt megtalálhatóak a klasszikusok, például A Pál utcai fiúk vagy a Romeo és Júlia, valamint a modern olvasmányok is, mint a Tündérboszorkány.

A csomag 2023.08.22-09.08. időszakban vehető át az Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodájában (Erzsébet tér 5.), ügyfélfogadási időben (H 8:00-18:00, K, CS 8:00-16:00, SZ 8:00-16:30, P 8:00-13:30). Az átvételre kizárólag a gyermek szülei vagy törvényes képviselője jogosult, a gyermek V. kerületi lakó- vagy tartózkodási helyét igazoló lakcímkártya bemutatásával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük