Aktuális
Hozzászólás

Belváros Önkormányzatának gondozásába kerül a Hild téri játszótér

A képen a megújult Erzsébet téri játszótér látható.

A Hild téri játszótér üzemeltetése kapcsán az elmúlt években rendkívül megszaporodtak a feladatellátás színvonalában tapasztalt hiányosságok, mind a belvárosiak közössége által tett észrevételek, mind a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. szakmai észrevételei is ezt támasztják alá. Ezért Szentgyörgyvölgyi Péter, a belvárosiak polgármestere kezdeményezte az üzemeltetésért felelős Főváros Önkormányzatánál, hogy Belváros Önkormányzata átvehesse a játszótér kezelését, és ez az indítványa a legutóbbi Fővárosi Közgyűlésen sikerrel járt: a Hild téri játszótér Belváros Önkormányzatának kezelésébe kerül október 1-jétől.

Az üzemeltetés átvételét követően az Önkormányzat azonnal elvégezi a rendeltetésszerű használathoz legszükségesebb teendőket. Majd a játszóteret látogató belvárosi családok, a szomszédos óvoda és a környéken élő belvárosiak bevonásával tervezik meg a tér megújítását. Éjjel-nappali őrzést, pelenkázóval felszerelt mosdó és az élménydús szabadtéri időtöltést szolgáló játszóeszközök, utcabútorok telepítését szeretnék megvalósítani.

Az Önök javaslatait, észrevételeit is várják és már most örömmel fogadja a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. a bejelentes@blvf.hu e-mail címen vagy a 1051 Budapest, Nádor u. 36. levelezési címen.

Belváros Önkormányzatának a célja, hogy ugyanolyan színvonalas körülményeket biztosíthassanak a játszóteret látogató családok számára a Hild téri játszótéren, mint amit például a Károlyi-kertben, az Erzsébet téri játszótéren, az Olimpia parkban vagy a Honvéd téri parkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.