Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Augusztusi programok

A nyári szünet utolsó hónapja nálunk óriási készülődéssel zajlik, hiszen ősszel megnyitja kapuit a Belvárosi Közösségi Tér új helyszíne, ahol régi és új programokkal is várjuk majd a belvárosi családokat. Közeledik szeptemberi rendezvényünk a Károlyi-kertben és hamarosan állandó programjainkra is lehet majd jelentkezni.

Családi nap a Károlyi-kertben szeptember 16-án!

Ismét szeretettel várjuk a családokat szeptemberben a Károlyi-kertbe, ahol koncertekkel, bábelőadásokkal, kézműves foglalkozásokkal és rengeteg játékkal készülünk. A részletes programot hamarosan megtalálják a weboldalunkon és a Fb oldalunkon.

Állandó programjaink

Állandó programjaink, zárt és nyitott foglalkozásaink októberben indulnak újra. A zárt csoportos foglalkozásokra szeptembertől lehet majd jelentkezni, melyről a következő hírlevélben adunk részletes tájékoztatást. Rengeteg izgalmas újdonsággal is készülünk, érdemes a részletekért követni weboldalunkat és Fb oldalunkat.

Egyéb kerületi programok

Nosztalgia járatok

Hétvégenként nosztalgia villamos és hajó közlekedik a kerületben is, melyről bővebben itt olvashatnak.

Hűsölés a kerület játszóterein

A kerületben több árnyékos játszóteret is találnak a hűsölni vágyók többek között az Olimpia parkban csobogóval, a Károlyi-kertben, a Szabadság téren, a Honvéd téren és az Erzsébet téren is.

Fagyi

Érdemes végigkóstolni a kerületben található több fagyizó kínálatát is, többek között a Damniczki cukrászda kézműves termékeit, a Gelarto Rosa rózsa alakú fagyiját, a Gelateria Pomo D’oro eredeti olasz ízeit, illetve az Anjuna jégkrémnyalókáit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.