Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Augusztusi programok

Augusztusban már teljes lendülettel készülünk a szeptemberi programokra, de emellett még lesz két táborunk, illetve nyitva tart játszószobánk, gyermekfelügyeletünk és kávézónk is. Szeretettel várunk benneteket a nyár utolsó hónapjában is!

Van még néhány helyünk az augusztusi Kaland táborba!

Még van néhány helyünk az augusztus 10-14. között, a felső tagozatosok számára indított nyári Kalandtáborunkba. A tábor díjmentesen vehető igénybe az V. kerületi gyerekek számára. További részletek és jelentkezés itt!

Augusztusban is nyitva!

Augusztusban is nyitva van Hetedhét játszószobánk, illetve a Meseerdő gyermekfelügyeletünk is! Mindkét helyszín nyitva lesz egész augusztusban (kivéve az augusztus 20-ai hosszú hétvégét), szeretettel várunk benneteket. Érdemes családbarát kávézónkba is ellátogatni egy finom kávéra, teára és sütire!

A Polgármesteri Hivatal augusztusi nyitva tartása

Belváros-Lipótváros V. kerület Polgármesteri Hivatalában 2020. július 27-től augusztus 7-ig tartó igazgatási szünetet rendelt el a Képviselő-testület. Az igazgatási szünetet követő első munkanap: 2020. augusztus 10. (hétfő). A fentiek alól kivétel az ügyfélszolgálati irodai, az anyakönyvi és a hatósági ügyintézés, ahol hétfőn 13.30-18.00 óráig, szerdán 8-16.30 óráig, pénteken 8-11.30 óráig tartanak ügyeletet.

Augusztus 20-21-én zárva vagyunk!

Augusztus 20-án, csütörtökön, illetve 21-én pénteken intézményünk zárva tart!

Egyéb kerületi programok

Nyár a Belvárosban!

A nyári hőségben érdemes felkeresni az V. kerület kedvenc, árnyas játszótereit, például az Olimpia parkot és a Károlyi-kertet.

Ingyenes füzetek a Deák 17 Galériától

Az V. kerületben található művészeti Galéria weboldaláról már 3 remek kiadványt is letölthettek ingyenesen. A Városi Titkos füzetből a Belváros nevezetességeit ismerhetitek meg, de érdemes a Zöld füzetet és a Sport füzetet is letölteni a linkekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.