Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Augusztusi programok

A nyári szünet utolsó hónapjához érkeztünk, már javában zajlanak ősztől induló foglalkozásaink előkészületei, illetve táboraink is hétről hétre várják a gyerekeket. Íme augusztusi ajánlónk!

Időszakos gyermekfelügyelet egész nyáron

Augusztusban is vár benneteket gyermekfelügyeletünk! Az augusztus 10-ei munkanap miatt, az előtte lévő pénteken 19 óráig, a szombati munkanapon pedig 13 óráig várunk benneteket, viszont augusztus 19-én és 20-án zárva leszünk. Itt tudtok bejelentkezni, mindig a következő hétre.

Nyitva van családbarát kávézónk!

Augusztus 19-20-a kivételével hétfőtől péntekig nyitva van családbarát kávézónk. Akár nagyon meleg van vagy esik az eső, sok finomsággal várunk benneteket hétköznapokon 9 és 19 óra között. Részletes kínálat itt.

Hordozási tanácsadás

Szerdai és csütörtöki napokon előzetes bejelentkezéssel vár benneteket Segesdi Edina eszközválasztó- és hordozási tanácsadással. Részletek és bejelentkezés itt.

Augusztusban is mesélünk!

A nyár utolsó Világjáró Mesekörén, augusztus 28-án egy klasszikus magyar népmesén keresztül igazi varázsvilágba látogatunk el, s mesélünk kitartásról, bátorságról, halálról, újjászületésről, bosszúról, hűségről, változásról és persze boldogságról. Búcsúztassuk együtt a hosszú, meleg nyári napokat! A Mesekörön várunk minden olyan érdeklődő felnőttet, aki szívesen hallgat mesét és szívesen osztja meg gondolatait másokkal. Itt tudtok bejelentkezni! A Facebook eseményt itt találjátok.

Szeptemberi előzetes

Szeptember 5-én indul a Belvárosi Ringató foglalkozásunk, a hónap közepétől pedig további csoportjaink. Érdemes beírni a naptárba, hogy a Kortárs Gyermekirodalmi Játszótér szeptember 21-én, szombaton lesz a Károlyi-kertben. További részletek hamarosan!

Új foglalkozások!

Szeptember 2-ától új baba-mama jóga foglalkozásunk indul, illetve külön az apukák számára is készülünk egy nagyon jó programmal. Részletek hamarosan a weboldalunkon és a Facebookon!

Hírlevél feliratkozás

Érdemes feliratkozni havi hírlevelünkre, ha még nem tettétek meg, mert az összes ősszel induló programunkról és velünk kapcsolatos eseményről hírt adunk! Itt tudtok feliratkozni!

Egyéb kerületi programok

Játszóterek az V. kerületben

Egész nyáron várnak benneteket a kerület szuper játszóterei többek között a Honvéd téren, a Károlyi-kertben, az Olimpia parkban és a Szabadság téren is.

Nosztalgia járatok

A BKK minden hétvégén nosztalgiajáratokat indít. Érdemes kipróbálni a 2-es vonalán közlekedő nosztalgia villamost, amely Európa legszebb vonalán halad.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.