Egyéb

Áprilisi programok

Ringato_MG_6562_

Baba-mama börzével, Szülők Akadémiájával és Állásbörzével várunk minden kedves érdeklődőt a Belvárosi Közösségi Tér ingyenes szolgáltatásainak keretében. Folytatódnak állandó programjaink a legkisebbeknek: szerdánként a Totyogó, csütörtökönként pedig a Ringató. Májusban pedig óriási szülinapi ünnepségre készülünk az Olimpia Parkban.

baba_mama_borze

Baba-Mama Börze – Aranytíz, április 2., 9:00-13:00
Április 2-án, szombaton 9 és 13 óra között ismét Baba-mama börzével várjuk a családokat az Aranytíz Kultúrházban. A vásárral egy időben jótékonysági baba-, gyerekruha és gyereklábbeli gyűjtést is szervezünk. A helyszínen gyermekmegőrzést biztosítunk!
Fb esemény itt.

dr_KeresztesZoltan_MG_8215_

Szülők Akadémiája: Bezzeg az én időmben… – A jó anya és a jó apa – Aranytíz, április 12., 17:30
Folytatódik a Szülők Akadémiája az Aranytízben. A testvérféltékenység után ismét izgalmas témáról tart előadást dr. Keresztes Zoltán pszichoterapeuta. A szomszéd teremben gyermekmegőrzést is biztosítunk az előadás ideje alatt.
Fb esemény itt.

állásborze

Állásbörze – Aranytíz, április 14., 9:00-12:00
A Belvárosi Közösségi Tér szolgáltatásrendszer keretében ismét megrendezzük a már hagyományosnak mondható állásbörzénket az Aranytíz Kultúrházban (1051 Bp., Arany János utca 10.). A visszajelzések alapján a korábbi börzéken a résztvevők nagyjából 25 százaléka már a helyszínen elhelyezkedett, vagy állásinterjúra hívták őket. Az eseményen várhatóan mintegy 40-50 cég kínál munkalehetőséget elsősorban diplomásoknak, illetve a szakképzetteknek – de nem csak kizárólag nekik.
Fb esemény itt.

ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Totyogo-klub-12

Totyogó (ebben a hónapban: április 6., 13., 20., 27.)
Április hónapban minden szerdán 10 órától várja a legkisebbeket a Totyogó.

Ringató (ebben a hónapban: április 7., 14., 21., 28.)
Ringató foglalkozás minden csütörtökön Gáll Viktória Emesével az Aranytíz Kultúrközpont Csepp2 termében.

Folytatódnak zárt csoportos foglalkozásaink: hétfőnként az óvodás pszichodráma, keddenként a sulidráma, szerdánként pedig a Belvárosi Meseműhely várja a kerületi iskolásokat és óvodásokat, illetve elindult újabb Babamasszázs tanfolyamunk is.

ELŐZETES

Május 7-én ünnepeljük az Olimpia Park születésnapját. Ez alkalomból rengeteg programmal és óriási szülinapi tortával várjuk majd a családokat. Részletek, fellépők hamarosan a Belvárosi Közösségi Tér új weboldalán, illetve Fb oldalunkon is.

KÉRDŐÍV

Az önkormányzati fenntartású Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. – Belvárosi Közösségi Tér tovább szeretné fejleszteni a kisgyerekes családoknak szóló szolgáltatásait. Az alábbi rövid kérdőív kitöltésével az Ön segítségét is szeretnénk kérni ahhoz, hogy a régi és új szolgáltatások minél inkább illeszkedjenek a kerületben élők igényeihez, szükségleteihez. A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. Köszönjük, hogy együttműködésével segíti munkánkat!

Kitöltöm

Kérjük, hogy a kérdőívet V. kerületi lakhellyel rendelkezők töltsék ki!
Lehet, hogy több forrásból is megérkezik Önhöz a kérdőív, kérjük, hogy csak egy alkalommal töltse ki!