Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Áprilisi programok

Megújult kávézónk kínálata, specialty kávékkal és finomságokkal várunk benneteket hétköznapokon 9-19 óráig. Emellett húsvéti kézműves programokkal, Apa Akadémiával és apás Ringatóval, Világjáró mesekörrel és még számos izgalmas eseménnyel készülünk, illetve már nyári táborainkba is elindult a jelentkezés.

Kiemelt programok

Megújult családbarát specialty kávézóval várunk benneteket!

Április 3-ától megújult a Belvárosi Közösségi Tér Családbarát Kávézója, amely hétköznapokon 9 és 19 óra között vár benneteket. A kínálat összeállításakor figyelembe vettük a hozzánk járó családok igényeit is, és szeretnénk, ha ez a hely nem csak a magas minőségű specialty kávéja miatt lenne népszerű, hanem egy olyan közösségi tér lenne, ahol a szülők egymással beszélgethetnek, pihenhetnek egy kicsit, olvashatnak gyermekneveléssel kapcsolatos könyveket, miközben a gyerekek fejlesztő játékokkal és egymással játszanak. Részletek itt.

Húsvéti kézműves foglalkozás gyerekeknek

Április 13-án, szombaton 10 és 16 óra között ismét az Aranytízbe várunk benneteket, ahol a húsvéti kézműves foglalkozáson a gyerekek elkészíthetik többek között az ünnepi dekorációt, tojást festhetnek, de nem marad el a közkedvelt lufihajtogatás és az arcfestés sem. A részleteket itt találjátok, a Facebook eseményhez pedig itt csatlakozhattok.

Apa Akadémia: Apa lélek

Az apa pszichológia legfontosabb és talán legérdekesebb kérdéseit vesszük számba az Apa Akadémia április 16-ai beszélgetős előadásán. Van-e apai ösztön? Van az anyai gondoskodástól eltérő, esetleg velünk született apai szeretet? Mi lesz azokkal a férfiakkal akik nem jó emlékeket őriznek saját apjukról, vagy egyszerűen csak másképp szeretnék csinálni? Mit csináljunk, hogy ne essünk a cuki és a macsó apaság gyakori csapdájába? Egyáltalán, milyen apára van ma szüksége egy kisfiúnak és egy kislánynak? Itt tudtok bejelentkezni!

Világjáró mesekör

A Világjáró Mesekörön április 24-én, szerda este magas hegyek között vándorlunk majd, ahol egy rettenetes fenevaddal küzdünk meg, s a mese kapcsán beszélgetünk a félelmeik erejéről, és hogy miként győzhetjük le azokat. Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani. Itt tudtok bejelentkezni!

Apa, ma játssz te is! – Apás Ringató

Április 26-án az édesapák ismét részesei lehetnek annak az élménynek, amiket a heti rendszerességű Ringatókon tapasztalnak az anyukák, hiszen a délutáni időpontokra ők is oda tudnak érni a munkából. Itt tudtok regisztrálni!

Belvárosi Családi Piknik

Tudjuk, hogy már mindnyájan nagyon várjátok a Belvárosi Családi Pikniket, ahol az Olimpia Park születésnapját is megünnepeljük. Annyit már elárulhatunk nektek, hogy nem érdemes május 4-ére más programot szervezni, hiszen itt lesznek velünk többek között a Klárisok mesezenekar tagjai, a Langaléta Garabonciások, a Nefelejcs Bábszínház, a Ringató csapata, Gryllus Vilmos, Gulyás László, Danny Bain, illetve Kamilla és Fogas bohóc is. Figyeljétek weboldalunkat és közösségi oldalunkat, mert hamarosan jövünk a további részletekkel!

Már lehet jelentkezni nyári táborainkba!

Idén már 5 turnusra bővült közkedvelt nyári táboraink száma, ahova már várjuk az 5-14 éves gyerekek jelentkezését. Idén a közkedvelt mese- és kalandtáborok mellett két újdonsággal is készültünk. A részleteket, időpontokat itt találjátok.

Állandó programjaink

Hétfő délutáni Kismama jóga óráinkhoz bármikor tudtok csatlakozni. A 14. hetet már betöltött kismamákat várjuk. Bejelentkezés és részletek itt.
Hétfőn délelőtt és csütörtökön kora délután a nyugdíjasoknak szól a Szeniortánc.
Segesdi Edina hordozási tanácsadással vár benneteket hétről hétre egészen a várandósságtól a kisgyermekkorig. Előre egyeztetett időpontban tudtok hozzá bejelentkezni.
Nagypéntek és Húsvéthétfő kivételével hétköznapokon nyitva tart játszószobánk, és vár benneteket Gyermekfelügyeletünk is!

Egyéb kerületi események

Legkisebbek mozija: Csodabogarak – Az elveszett hangyák völgye

Egy békés tisztáson, egy hirtelen félbeszakadt piknik maradékai harcot szítanak két hangyafaj között. A csata tétje nem más, mint a felbecsülhetetlen értéket képviselő cukrosdoboz. Egy katica véletlenül a hangyacsata közepén találja magát. Összebarátkozik Mandible-lel, a fekete hangyák egyikével és segít neki megmenteni a fekete hangyák otthonát a kegyetlen vörös hangyák támadásától, akiknek ostromát a félelmet nem ismerő Butor vezeti. Április 13-án 10 órától a Puskin Mozi műsorán.

Akvárium Tavasz Terasz – ingyenes koncertek a teraszon

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. Vasárnap délelőttönként pedig idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl (április 7.), majd Kovácsovics Fruzsina (április 14.), végül a Rutkai Bori Banda (április 21.) zenél majd 11 órától.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.