Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Áprilisi programok

Áprilisban is várunk benneteket programjainkon, hiszen az Apa Akadémia előadásán a kamaszkor nehézségeiről lesz szó, csütörtökönként Szülőszemmel beszélgetőkörünkön megosztjuk egymással tapasztalatainkat és ötleteinket, ismét lesz Családi Ringató és hordozási tanácsadásunkhoz újra lehet csatlakozni. Mivel a Belvárosba is beköszöntött végre a tavasz, egyéb kerületi programokat is ajánlunk nektek.

Kiemelt programjaink

Szülőszemmel beszélgetőkör – ÚJ PROGRAM

Március végétől csütörtökönként 17 órától új csoportunk indult, ahol teret és időt adunk a kisgyerekes szülőknek arra, hogy az őket foglalkoztató kérdésekről beszélgethessenek egy tea és két szakember társaságában. Bármikor lehet csatlakozni, előzetes jelentkezés nem szükséges!
Bővebben itt.

Újra eszközválasztó foglalkozással indul hordozási tanácsadásunk

Április 6-án délelőtt és délután (10 és 16 órától) ismét hordozási tanácsadás indul Segesdi Edina vezetésével, melyre tudtok még jelentkezni. Itt olvashattok a hordozás jótékony hatásairól, illetve a részletes tematikát itt találjátok.

Családi Ringató Hazay Annamarival

Ismét közös mondókázásra és éneklésre várunk benneteket április 6-án 17 órától, hogy az apukák is odaérjenek a foglalkozásra. Természetesen a család minden tagját, nagyszülőket, testvéreket is lehet hozni. Itt találjátok az eseménynaptárban.

Apa Akadémia: A kamaszkor cunami

Ebben a hónapban is izgalmas témával érkezik hozzánk az Apa Akadémia. Április 17-én Léder László a kamaszkor „túléléséről” beszélget majd nem csak az apukákkal. Részletek itt. Facebook eseményünkhöz itt csatlakozhattok.

Mesét mindenkinek!

Családi Mesedélutánunkon április 11-én 16:30-tól  szenior mesemondóink mesélnek majd nektek az esőről és a szélről. A Világjáró Mesekörre pedig felnőtteket várunk április 25-én 18 órától, ahol a mesék segítségével kiderítjük, hogy vajon elbújhatunk-e a sorsunk elől.

Családi nap az Olimpia Parkban

Érdemes már most beírni a naptárba, hogy május 12-én rendezzük meg az Olimpia parkban következő ingyenes családi napunkat, melyre szeretettel várunk mindenkit. Részletes program hamarosan elérhető lesz weboldalunkon és a Facebookon is.

Állandó programjaink

Gyermekfelügyeletre jelentkezés minden megelőző hét péntek 12 óráig!

Hetente háromszor, kortól függő időtartamban vehetitek igénybe szolgáltatásunkat. Fontos, hogy minden pénteken 12 óráig lehet jelentkezni a következő hétre! Hétfőtől csütörtökig 9-től 19 óráig, pénteken 9-től 13 óráig tartunk nyitva!

Szeniortánc csütörtökönként

Sem előzetes tánctudásra, sem partnerre nincs szükség, bármikor be lehet csatlakozni!  Minden csütörtökön 14 órától várjuk az 50 év feletti V. kerületi lakosokat a Belvárosi Közösségi Térben.  Előzetes regisztráció nem szükséges! Részletes leírás itt.

Kávézó és Hetedhét Családi Játszószoba

Kávézónkban mesekönyvek és gyerekekkel kapcsolatos olvasnivalók, adamo hinták, etetőszékek, és kávéautomata várnak benneteket. A Baba-mama szobában megetethetitek és átpelenkázhatjátok kisbabátokat. A családi játszószobában pedig rengeteg játékot találtok. Előzetes regisztráció nem szükséges a szolgáltatások igénybevételéhez, V. kerületieket várunk!

További programjaink

Maximális létszámmal működnek zárt gyermekpszichodráma, mese- és mozgásfejlesztő csoportjaink. A legkisebbeknek és szüleiknek regisztráció nélküli foglalkozásainkat ajánljuk:  szerdánként a  Totyogót, csütörtökönként a  Ringatót, illetve havonta egyszer a Nagyszülős és Családi Ringatót. A részleteket megtaláljátok az eseménynaptárban.

Egyéb kerületi események

Budapesti Tavaszi Vásár

Még április 22-éig tart nyitva a Vörösmarty téren a Budapesti Tavaszi Vásár, ahol a kézműves portékák mellett ingyenes játszóház és színpadi programok is lesznek.

Legkisebbek mozija: MOME ANIM válogatás – Puskin, április 14. , 10:00

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Animáció szakos hallgatóinak kisfilmjeit vetítik a Puskinban. Kiváló, izgalmas filmek a jövő animációs reménységeitől változatos stílusban, izgalmas figurákkal, sokszor igen egyedi történetekkel, hangulatokkal.

Tavasz Terasz az Akvárium Klubban

Április 1-22. között minden nap ingyenes akusztikus koncertekkel készülnek az Akvárium Klub teraszán, vasárnaponként pedig a gyerekeket szórakoztatják kedvenc előadóik. Részletek itt.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.