Aktuális, Segítő Kezek
Hozzászólás

Ismét állásbörze

A Belvárosi Önkormányzat fenntartásában működő Segítő Kezek Közhasznú Nonprofit Kft. idén tavasszal ismét megrendezi az Állásbörzét. Elmondható, hogy az évente két alkalommal megrendezett állásbörze napjainkban Budapest-szerte ismert rendezvénnyé vált. A visszajelzések alapján a résztvevők húsz-huszonöt százaléka helyezkedik el az állásbörze segítségével, amelyre legközelebb március 23-án várjuk az érdeklődőket az Aranytíz Kultúrházban.

Az állásbörze megszervezésével szeretnénk az álláskeresőknek, illetve a munkát kínálóknak  találkozási lehetőséget biztosítani. A rendezvényre elsősorban olyan kiállítókat hívunk meg, akik felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára kínálnak lehetőséget, ugyanakkor ezt nem tekintettük kizárólagos feltételnek – azaz a rendezvényen iskolai végzettségtől függetlenül mindenki megtalálhatja a számítását.

Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a rendezvényen a kerületben működő vállalkozások is részt vegyenek. Mellettük multinacionális, kis-és középvállalkozások is megtalálhatók a kiállítók között.

Várjuk Önöket, hiszen 40 cég több mint ezer állásajánlata közül válogathatnak!

További információ: +36 30 817 3066, palotas.peter@segitokezek.com.

Nézzék meg videónkat a múlt alkalomról, melyet a CityTV stábja készített.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.