Aktuális
hozzászólás 2

Állásbörze – lehetőség a diplomásoknak és a szakképzetteknek

allasborze_2016_osz

A Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. az idei esztendőben immár második alkalommal rendezi meg hagyományosnak nevezhető állásbörzéjét az Aranytíz Kultúrházban október 27-én (csütörtökön) 9 és 12 óra között.

A rendezvényen negyven cég kínál összességében több száz álláslehetőséget az érdeklődőknek, elsősorban a diplomával rendelkezőknek, illetve szakképzetteknek. Végzettségtől függetlenül érdemes azonban kilátogatni október 27-én (csütörtökön) 9 és 12 óra között az Aranytízbe, a kiállítók ugyanis számos munkakörbe várják a leendő kollégákat. Keresnek többek közt belső ellenőrt, üzemeltetési vezetőt, asztalost, informatikust, gyógytornászt, takarítót, szakápolót, ügyfélszolgálati munkatársat, kertészt, villanyszerelőt, kőművest és adminisztrátort is.

A börze jó lehetőséget kínál azoknak, akik munkahelyet keresnek, de érdemes ellátogatni az ingyenes eseményre akkor is, ha valaki úgy érzi, új kihívásokra és feladatokra vágyik.

További információ a 30/817 30 66-os telefonszámon, illetve a palotas.peter@segitokezek.com e-mail címen kapható.

2 Hozzászólás

 1. Sz. Á. írta

  Csak a foglalkozások szerepelnek a listán, a munkavégzés helye, ( és időbeosztása) pedig nem……. pedig nagyon nem mindegy, hogy Bp.-ről Bp.-re kell bejárni, vagy Miskolcra pl.

  Vagy az összes álláshely Budapestre vonatkozik????

  Köszönettel

 2. Belvárosi Közösségi Tér írta

  Kedves Sz. A.! Elsősorban Budapest és Pest megye a munkavégzések helye, távolabbi városba csak néhány állásajánlat szól. Várjuk a börzén!
  Üdv.: Belvárosi Közösségi Tér

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.