Egyéb

Pocak Klub

pocak_klub

A „Pocak Klub” egy csoport olyan várandós szülőpároknak, akik szeretnének tudatosan felkészülni kisbabájuk megszületésére, a család átalakulására és kibővülésére.

A kétheti rendszerességgel megrendezett zárt csoportokon szakemberek segítenek a leendő szülőknek együtt végigmenni a szülővé váláshoz vezető úton, olyan témákon keresztül, amelyek fontosak a kiegyensúlyozott gyermekneveléshez, és amik túlmutatnak a kórházi felkészítő foglalkozások technikai kérdésein.

A csoport célja, hogy a szülőpárok közösen tudjanak felkészülni interaktív gyakorlatokon, és játékokon keresztül gyermekük érkezésére. További cél, hogy jól érezzék magukat, de eközben kapcsolatuk is erősödjön, illetve olyan témák kerüljenek szóba köztük, melyekre a hétköznapok ritkán engednek teret. Az együtt töltött másfél óra alatt tervezünk tréning jellegű gyakorlatokat, szabad „beszélgetős” részeket, csapatmunkát párban, és kisebb csoportokra bontva.

A programról a Nők Lapja 2016/6-os számában olvashatnak bővebben.

Kizárólag V. kerületi szülőpárok számára látogatható ingyenes foglalkozás az előre meghirdetett időpontokban, melyre bejelentkezés is szükséges!