Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Júniusi-júliusi programok

Hamarosan beköszönt a nyári szünet, a Belvárosi Közösségi Tér is bezárja egy időre kapuit, hogy ősztől új helyszínen még több szolgáltatással várja a belvárosi családokat. A nyár számunkra a készülődéssel telik majd, viszont néhány foglalkozásunk és táboraink júniusban és júliusban is várják az érdeklődőket. Nagyon jó nyarat kívánunk mindenkinek, találkozzunk szeptemberben!

Ficánkoló – június 13-án az 1 év alatti babáknak

Még van néhány helyünk a június 13-ai Ficánkolóra, előzetes bejelentkezés szükséges itt: poich.magdolna@segitokezek.com, +36 30 727 7893.

Szenior mesemondó program indul

Szenior mesemondó program indul az Aranytíz Kultúrházban, ahova szeretettel várjuk a mesékről hallani és mesélni vágyó V. kerületi időseket. Bővebb információ és jelentkezési tudnivalók itt.

Tűzmadár tábor – MEGTELT!

A meghirdetett tábori időpontok sajnos már beteltek, nem tudunk több jelentkezőt fogadni.

Foglalkozásaink júniusban

A Totyogó foglalkozásunk utolsó időpontja június 14., a Belvárosi Ringató pedig egészen június 29-éig várja csütörtökönként közös éneklésre a babákat és mamákat. A Belvárosi MiniManó torna utolsó alkalma pedig június 16-án lesz.

Egyéb kerületi programok

88. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren június 8-12. között

A Vörösmarty téren az Ünnepi Könyvhéten könyvbemutatókkal, dedikálásokkal, beszélgetésekkel, színpadi- és gyerekprogramokkal és természetesen rengeteg jó könyvvel várják az érdeklődőket. A program ingyenes!

Kolibri Matiné a Katona József Színházban június 11-én 11 órától

A Kolibri gyerekkönyvkiadó ezen a délelőttön mesékkel varázsolja majd el a kisebb és nagyobb közönséget. Részletek itt.

Ősztől induló foglalkozásainkra augusztus végétől lehet majd jelentkezni, részleteket az augusztusi programajánlóban és hírlevelünkben olvashatnak, amelyre itt lehet feliratkozni.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.