Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Februári programok

A farsangi időszakban is több jó családi programmal várjuk az érdeklődőket az Aranytíz Kultúrházban. A legkisebbektől egészen az iskolásokig sokféle foglalkozással készülünk, illetve további kerületi eseményeket is találnak a februári programajánlóban.

Foglalkozásaink és állandó programok:

A legkisebbek és szüleiknek ajánljuk a szerdai Totyogót, a pénteki  Belvárosi Minimanó tornát és a csütörtöki Ringatót. Egyik foglalkozásra sem kell külön jelentkezni, és bármikor lehet csatlakozni.

A Családi alkotódélutánnal ebben a hónapban (február 9-én és 23-án) készülünk, az utolsó Kismaszat foglalkozás pedig február 27-én lesz (további alkalmak: február 6., 13., 20.). Ezekre előzetesen nem kell bejelentkezni!

A február 14-ei Ficánkolóra már beteltek a helyek. A 1,5 éves babákat és szüleiket legközelebb május 16-án várjuk tanácsadással és felméréssel. Március 7-én a 2 éves korosztálynak , áprilisban 11-én pedig a 2,5-3 éves korosztálynak lesz ugyanilyen lehetőség. Előzetes bejelentkezés szükséges: poich.magdolna@segitokezek.com vagy +36-30-727-7893.

Február 15-étől, szerdánként újra indul Tanulásmódszertan csoportunk, ezúttal a felső tagozatosoknak 16:30-tól az Aranytízben. Jelentkezni szintén a fenti elérhetőségeken lehet.

Tovább folytatódnak zárt csoportos foglalkozásaink is, az Pszichodráma csoportok óvodásoknak és iskolásoknak, a Varázsmanók, a Meseműhely. Február 1-jétől ismét lesz Babamasszázs csoportunk is.

A februári programok időpontjait megtalálják az eseménynaptárban is, a foglalkozásokról bővebben pedig a weboldalunk „Programajánló” rovatának  „Gyerekeknek” és a „Szülőknek” menüpontjaiban olvashatnak.

További kerületi családi programok:

Mangalica Fesztivál a Szabadság téren – február 12-14. (ingyenes)

A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő. Emellett vásárral, színpadi- és gasztronómiai programokkal is készülnek. Részletek itt.

Forrócsoki Fesztivál  az Erzsébet téren – február 16-19. (ELMARAD!)

A kiállítók kifejezetten erre a rendezvényre készítik el fűszeres, gyümölcsös, magvas, édes és keserű, amelyeket így csak február 16. és február 19. között kóstolhatnak meg a látogatók a Deák tér közelében található Erzsébet téren. Részletek itt. Az esemény ősszel kerül megrendezésre!

Világjáró gyerekek: Kína a Deák 17 Galériában – február 18., 9:30-12:30 (regisztráció szükséges, ingyenes)

A Deák17 galéria programsorozatában hónapról hónapra új nemzet kultúrája kap bemutatkozási lehetőséget. A mesék, animációs filmek, színházi eladások, gyermekjátékok és közös beszélgetések által a programon résztvevő gyerekek lehetőséget kapnak új kultúrák megismerésére, látókörük szélesítésére. Ezúttal Kína vendégeskedik náluk. A program ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Részletek itt.

Radványi Balázs és Varró Dani: Akinek a kedve dalos a Puskin moziban – február 26., 10:00

Varró Dániel költő gyermekműsorairól az mondható el, hogy mesélőssé, játékossá, s a gyerekeket is bevonva, színházivá növi ki magát az, ahogyan verseit elmondja, felolvassa, vagy inkább azt mondhatnánk, átadja. Zenei partnere Radványi Balázs a Kaláka együttesből ismert dalnok, aki a Varró Dániel versek megzenésítései mellett, más mai költők, valamint klasszikusok gyermekeknek szóló verseiből nyújt zenei aláfestést, kiegészítést. Részletek itt. Jegyár: 1650 Ft.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.