Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Áprilisi programok

Április 8-án készüljenek velünk együtt a Húsvétra, hiszen kézműves foglalkozásokkal várjuk a kicsiket és nagyobbakat az Aranytízben. Ebben a hónapban ismét lesz Ficánkoló, illetve két alkalommal családi alkotódélután, a legkisebbeknek pedig a hónap közepén induló Babamasszázs tanfolyamot ajánljuk, amelyre még lehet jelentkezni. Emellett néhány hétvégi családi programra is felhívnánk figyelmüket, melyet a kerületben tartanak. Ha nem szeretnének lemaradni programjainkról és a belvárosi családokat érintő eseményekről, érdemes feliratkozni havi hírlevelünkre itt.

Húsvéti kézműves foglalkozás április 8-án!

Április 8-án 10:00-16:00 óra között a Belvárosi Közösségi Tér húsvéti kézműves foglalkozással várja a családokat az Aranytízben. Ezen a napon lesz tojásfestés, húsvéti fészek, fonaltojás, kötözött cserép, ajtódísz, képeslap készítés, valamint lufihajtogatás és arcfestés is.  Készüljünk együtt a húsvétra! Minden program ingyenes!
Fb esemény itt.

Újra indul a Baba-mama masszázs

Április közepén  ismét elindul a közkedvelt Babamasszázs tanfolyamunk, amelyre még várjuk a jelentkezőket a következő elérhetőségeken: Poich Magdolna, tel.: +36 30 727 7893, e-mail: poich.magdolna@segitokezek.com. Részletek itt.

Az Olimpia Park születésnapja májusban!

Idén már 3. alkalommal készülünk a kerület egyik legnagyobb ünnepére, az Olimpia Park születésnapjára.  Május 6-án velünk lesz többek között Kárász Eszter, a MárkusZínház, a Ringató csapata, Danny Bain ismét hangszerekkel mesél, Paprika Jancsi biztosan elűzi az ördögöt, a Langaléta Garabonciások és Bartha Tóni Csúzlizdája biztosan megnevettetik a kicsiket és nagyokat egyaránt, közösen alkothatnak a Cellux Csoporttal, és a Rutkai Bori Banda garantáltan megtáncoltatja a közönséget. Ünnepeljenek velünk ingyenes rendezvényünkön!

Már várjuk a jelentkezőket a nyári Belvárosi Tűzmadár Mesetáborba

Szeretettel várjuk idén is az 5-7 éves gyerekeket ingyenes napközis mesetáborunkba. A közös kaland végén minden táborozó megírja és megkapja saját meséjét is. A tavalyi programról készült beszámolónkat itt olvashatják.
Időpontok: 1. turnus: 5 éves gyerekeknek 2017. június 26-30. , 2. turnus: 6-7 éves gyerekeknek 2017. július 24-28.
Helyszín: Balaton Óvoda (1055 Bp., Balaton utca 10.)
Részvételi díj: az óvodai térítési díjjal megegyező összeg, mely a gyerekek 3-szori napi étkezését tartalmazza. A tábor létszáma korlátozott, előzetes bejelentkezés szükséges: poich.magdolna@segitokezek.com, +36 30 727 7893

Foglalkozásaink és állandó programok:

FIGYELEM! Zárt csoportos foglalkozásaink és állandó programjaink a tavaszi szünet miatt (április 14-18. között) elmaradnak!

Április 11-én a 2,5-3 éves korosztályt várjuk felméréssel egybekötött tanácsadásra a Ficánkoló foglalkozás keretében. Előzetes bejelentkezés szükséges: poich.magdolna@segitokezek.com vagy +36-30-727-7893.

Ebben a hónapban 6-án és 20-án lesz Családi alkotódélután, ahol 16 és 18 óra között kreatívkodhatnak a gyerekek és szülők közösen az Aranytízben. Előzetesen nem kell bejelentkezni!

A legkisebbeknek és szüleiknek ajánljuk a szerdai Totyogót, a pénteki  Belvárosi Minimanó tornát és a csütörtöki Ringatót. Egyik foglalkozásra sem kell külön jelentkezni, és bármikor lehet csatlakozni.

Az áprilisi programok időpontjait megtalálják az eseménynaptárban is, a foglalkozásokról bővebben pedig a weboldalunk „Programajánló” rovatának  „Gyerekeknek” és a „Szülőknek” menüpontjaiban olvashatnak.

További kerületi családi programok:

Gryllus Vilmos: Régi és új dalok április 9-én 10 órától a Puskinban

A koncerten a már ismerős szerzemények mellett elhangzanak az év elején megjelenő, Tóth Krisztával közös új lemez dalai is április 9-én 10 órától a Puskinban. Jegyár: 2000 Ft/fő.

Meseváros Budapest kiállítás április 12. és május 27. között a Deák17 Galériában

Meseváros Budapest kiállítás

Milyen a mesekönyvek, gyerekkönyvek illusztrációiból kibontakozó fővárosunk képe? A felnőttek számára zajos, nyüzsgő közeg, a benne élő kicsiknek csupa meglepetés és felfedésre váró látnivaló, a tőle távol élők vagy ide érkező látogatók számára pedig a világ egyik legszebb városa. A kiállítás mintegy húsz neves hazai gyermekkönyv illusztrátor eredeti alkotását mutatja be, lapozható könyvek, társasjátékok, filmek és egy interaktív várostérkép segítségével.

Húsvéti meseválogatás a legkisebbeknek a Puskinban április 15-16-17-én 10 órától

Mirr-Murr, a kandúr, Pom pom meséi, Kukori és Kotkoda, Dörmögőék kalandjai, A kockásfülű nyúl, Frakk, a macskák réme húsvéti történeteit ajánljuk a legkisebbeknek. Az előadások mindhárom napon 10 órakor kezdődnek. Jegyár: 800 Ft.

Tavaszi Vásár és Forgatag a Vörösmarty téren március 31-től április 30-ig

A húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódóan a Vörösmarty téren egy hónapig várja a népi kézműves termékek kedvelőit a Tavaszi Vásár és Forgatag.

Fedezzék fel a Belvárost gyerekekkel a Városi Titkos Füzettel!

A BVA Budapest Városarculati Nonprofit Kft-vel közösen megálmodott és létrehozott Városi Titkos Füzettel a családok játékos formában fedezhetik fel a Belváros érdekességeit. A füzet 8-10 éves kortól ajánlott. Az ingyenes Városi Titkos Füzet sétacsomag felvehető a Deák17 Galériában nyitvatartási időben. Részletes beszámolót itt olvashatnak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.