Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Novemberi programok

pocak_klub

Ebben a hónapban újra elindul a Pocak Klub a szülőpároknak, illetve a Kismaszat családi foglalkozásunk is. Emellett két alkalommal lesz alkotódélután, folytatódnak állandó foglalkozásaink az Aranytízben, illetve Baba-mama börzével várjuk az érdeklődőket. A részleteket itt, a novemberi programajánlónkban olvashatják.

Baba-mama börze

baba_mama_borze_osz_2016

Ismét megrendezzük a Baba-mama börzét az Aranytíz Kultúrházban november 5-én, ahol a kisgyermekes családok cserélhetnek, adhatnak és vehetnek használt baba-, kismama- és gyerekruhákat, játékokat, mesekönyveket, babafelszereléseket. Az asztalok ingyenesen állnak rendelkezésre az V. kerületiek számára, éppen úgy mint a helyszínen a gyermekmegőrző. A vásárral egy időben jótékonysági baba-, gyerekruha, gyereklábbeli és játékgyűjtést is szervezünk. Jelentkezés: Poich Magdolna, tel.: +36 30 727 7893, e-mail: poich.magdolna@segitokezek.com.
Fb esemény itt.

Pocak Klub

pocakklub_web

November 15-én új csoport indul! Még várjuk a jelentkezőket a Pocak Klubba, ahol szakemberek segítenek a leendő szülőpároknak lelkileg is felkészülni kisbabájuk érkezésére. Részletek és jelentkezési információk itt és a Fb eseményben.

Családi alkotódélutánok

suni_alkoto_delutan

November 10-én és 24-én kézműves foglalkozással várjuk az óvodásokat, ahol a szülőkkel együtt az év különböző időszakainak megfelelő témákban alkotnak közösen. Részletek itt.

Kismaszat

kismaszat_kicsi

November 28-ától újra elindul a Kismaszat foglalkozás, ahol 3- 5 éves gyermekekkel és szüleikkel közösen mesélünk, énekelünk, mondókázunk, játszunk és alkotunk. A közös élményen és a felhőtlen szórakozáson túl, a foglalkozás a korosztályi igényeknek megfelelően fejleszti a gyerekeket. Részletek itt. Előzetes bejelentkezés nem szükséges!

Állandó programjaink:

Továbbra is szeretettel várjuk a családokat az Aranytízbe a csütörtöki Belvárosi Ringatóra (10:30-tól), a szerdai Totyogó baba-mama Klubba (10:15-től) és a pénteki Belvárosi Minimanó tornára (10 órától). Ezekre a foglalkozásokra nem kell előre bejelentkezni, és továbbra is ingyenesek az V. kerületiek számára.

Mindegyik zárt csoportos foglalkozásunk betelt: a Belvárosi Meseműhely, a Belvárosi Varázsmanók, a Gyermekpszichodráma csoportok óvodásoknak és iskolásoknak, a Tanulásmódszertan felső tagozatosoknak és középiskolásoknak is a szülők és a gyerekek által közkedvelt programok.

Az novemberi programok időpontjait megtalálják az eseménynaptárban is, a foglalkozásokról bővebben pedig a weboldalunk „Programajánló” rovatának  „Gyerekeknek” és a „Szülőknek” menüpontjaiban olvashatnak.

További kerületi családi programok:

Adventi gyertyagyújtás

12370933_943403015742359_6419757815934787058_o

November 27-én 16.00-kor kerül meggyújtásra kerületünk adventi koszorújának első gyertyája a Szent István téren, majd kigyulladnak Belváros ünnepi fényei és a Bazilika homlokzatára vetített fényfestés kápráztatja el az ünnepség résztvevőit, amelyre szeretettel várnak mindenkit.

Szent Miklós Napi ünnepség

mikulas

A Belvárosi Önkormányzat Szent Miklós Napi Ünnepségét december 6-én 16:00 órakor rendezik meg az Aranytíz Kultúrházban, ahol meglepetés programokkal és mikuláscsomaggal várják a belvárosi gyermekeket. A rendezvény regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelentkezzen a mikulas@belvaros-lipotvaros.hu email címen, valamint a 872-75-33 telefonszámon november 25-ig.

HÍRLEVÉL

hirlevelre_feliratkozas

Szeptemberben megújult a Belvárosi Közösségi Tér hírlevele, amelyre továbbra is feliratkozhatnak! A havonta jelentkező hírlevélben programjainkról, kerületi rendezvényekről és egyéb fontos és hasznos belvárosi tudnivalókról is tájékozódhatnak! Feliratkozás itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.