Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Decemberi programok

advent_bazilikanal11

Az év utolsó hónapjában is több ünnepi programmal várjuk a családokat. December 8-án családi alkotódélutánnal, december 17-én karácsonyi kézműves foglalkozással és Alma koncerttel készülünk. A hónap közepéig tartanak állandó foglalkozásaink, melyek január 9-ei héten indulnak újra. Emellett a Belváros adventi vásáraiból, egyéb programjairól is olvashatnak a decemberi programajánlóban.

Karácsonyi kézműves foglalkozás gyermekeknek

karacsony_kezmuves_foglalkozas_2016

Családi alkotónapra várjuk a családokat december 17-én, szombaton 10 és 16 óra között Belváros Lipótváros Önkormányzatának dísztermébe (1051 Bp., Erzsébet tér 4.)., hogy együtt készülhessünk a karácsonyra. 10 órától fellép az Alma együttes is, valamint egész nap kézműves programokkal készülünk. A részvétel ingyenes! Facebook esemény itt.

Ficánkoló

ficankolo

A decemberi bemutató órára már minden hely elkelt, de januárra még lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségen: Poich Magdolna, tel.: +36 30 727 7893, e-mail: poich.magdolna@segitokezek.com. A  Ficánkolóról bővebben itt olvashatnak illetve további hasznos információkat találnak Kárpáti Katalin gyógypedagógus két, a témában megjelent cikkében is, amelynek 1. részét itt, a második részét pedig itt olvashatják.

Foglalkozásaink és  állandó programok:

Ebben az évben utoljára december 8-án Családi alkotódélutánnal, december 12-én Kismaszat foglalkozással és Ovidrámával (zárt csoport), december 13-án Varázsmanó foglalkozással (zárt csoport), december 14-én a Meseműhellyel (zárt csoport), a Totyogóval és a két Tanulásmódszertan (zárt) csoporttal várjuk a gyerekeket és családokat. Az utolsó Belvárosi Minimanó tornára december 16-án, az utolsó Ringatóra pedig december 15-én kerül sor.
Januárban 9-étől indulnak újra a foglalkozások az Aranytízben!

A decemberi programok időpontjait megtalálják az eseménynaptárban is, a foglalkozásokról bővebben pedig a weboldalunk „Programajánló” rovatának  „Gyerekeknek” és a „Szülőknek” menüpontjaiban olvashatnak.

További kerületi családi programok:

Adventi programok a kerületben

advent_a_bazilikanal

November 27-én 16.00-kor gyújtották meg kerületünk adventi koszorújának első gyertyája a Szent István téren, valamint kigyulladtak a Belváros ünnepi fényei és minden este a Bazilika homlokzatára vetített fényfestés kápráztatja el az ünnepség résztvevőit. Emellett a 14 év alattiakat ingyenes korcsolyapályával, a felnőtteket vásárral és gasztronómia programokkal is várják az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvényén.

advent_varoshaza

A kerületben még további két helyszínen a Vörösmarty téren és a Városháza parkban is rendeznek karácsonyi vásárt, ahol a színes portékák és ajándékok mellett ingyenes családi programokkal, koncertekkel is készülnek.

Joulupukki, a finn Mikulás látogatása

joulupukki

A finn Mikulás az idei évben is ellátogat Budapestre. 2016. december 6-án 16-17 óra között várja a gyermekeket a Vörösmarty téren. Minden évben nagyon sokan szeretnének találkozni vele, ezért sorban állásra lehet számítani.

Kedvezményes fenyőfavásár

fenyovasar

Az Önkormányzat következő akciójával a karácsonyi készülődésben szeretne segíteni a családoknak, ezért december 17-én 8:00 órától fenyővásárral várja az érdeklődőket, ahol 500 Ft-os egységáron szerezhetik be a karácsonyi ünnep díszét. Bővebb információk itt.

Puskin Kuckó

mikulas_puskin_kucko

Decemberben több az ünnephez kapcsolódó meseválogatással is készülnek a Puskin moziban, sőt december 24-én és 25-én, illetve december 31-én is lesz vetítés, hogy otthon addig könnyebb legyen az ünnepi készülődés. Emellett december 18-án fellép a Kolompos együttes ünnepi programját, december 11-én pedig a Télapó és ezüstmackó című előadást nézhetik meg. Részletes decemberi program itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.