Köszöntő
Hozzászólás

Üdvözöljük a Belvárosi Közösségi Tér oldalán

farkas_petra_MG_8800_

Minden belvárosi polgár a belvárosi közösség tagja. Szolgáltatásainkkal és programjainkkal ezt az összetartozást szeretnénk erősíteni. A Belvárosi Közösségi Tér újfajta szemléletében egy olyan egyedülálló szolgáltatási rendszer valósul meg Belváros-Lipótvárosban, amely a családok közösségi színtereként funkcionál. Ingyenes programjainkkal a gyermeket váró párokat, kisgyermekes családokat, a fiatal felnőtteket, az idős lakosságot és a magasabb iskolai végzettségű álláskeresőket szeretnénk megszólítani és meghívni.

Célunk, hogy a Belvárosban élők valóban otthon érezzék magukat a kerületben. Ennek érdekében ingyenes szolgáltatásaink és programjaink a tartalmas szórakozás mellett a gyermeknevelés és családi élet során felmerülő kérdésekben, az álláskeresés nehézségeiben, az időskori magány enyhítésében nyújtanak segítséget. Hidat szeretnénk építeni a generációk között, a Belvárosi Közösségi Tér a legkisebbektől az idősebb korosztályig minden belvárosi polgárt tárt kapukkal vár.

Ha Ön és családja is részese szeretne lenni a közösségnek, találkozzunk rendezvényeinken, vegyenek részt ingyenes szolgáltatásainkon és látogassanak el közösségi oldalunkra, ahol rendezvényeink és szolgáltatásaink időpontjairól és részleteiről is tájékozódhatnak:

www.facebook.com/belvarosi.kozossegi.ter

Bízom abban, hogy magas színvonalú, színes programkínálatunk és szolgáltatásaink elnyerik tetszésüket és találkozunk rendezvényeinken.

Farkas Petra
ügyvezető
Segítő Kezek az Aktív Évekért
Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.