Élménypedagógiai tréning tanároknak

Azoknak a tanároknak szól ez a tréning, akik szeretnének kicsit felfrissülni és a felsős vagy középiskolás diákjaiknak is ezt tovább adnák. Az együtt töltött nap során osztálytermi keretek között (is) használható közösségépítő játékokat, módszereket próbálhatnak ki és sajátíthatnak el a résztvevők. Megmutatjuk az élménypedagógia főbb eszközeit, mégpedig saját élményeken keresztül!

A tanároknak egyre nehezebb dolguk van az iskolában: a gyerekek ingerküszöbe egyre magasabb, nehezebb lekötni őket. Az élménypedagógia módszerével új eszközt szeretnénk a pedagógusoknak mutatni, amely segítségével, az azonnal használható közösség fejlesztő játékokkal a hétköznapi rutinból ki tudnak lépni, a diákokat és a közösségeket jobban meg tudják ismerni.

Célunk ezen felül, hogy egy olyan lehetőséget teremtsünk a pedagógusoknak, ahol találkozhatnak hasonlóan nyitott kollégáikkal, és így alkalmuk nyílhat tapasztalat és információ cserére, inspirálódhatnak, tanulhatnak egymástól is. Ezáltal kiegyensúlyozottabb, a munkájukban motiváltabb pedagógusokká válhatnak a résztvevők.

A program 2018. január 27-én, szombaton kerül megrendezésre, 9 és 15 óra között. A részvétel díjmentes, azonban előzetes jelentkezéshez kötött. 20 pedagógus tud részt venni a tréningen.

Regisztráció: Poich Magdolna, +36 30 727 7893 poich.magdolna@segitokezek.com,